Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τέιλορ Σουίφτ: Άλλαξε το όνομα του τραγουδιού της για να κάνει diss τον Κάνιε Γουέστ;

Τέιλορ Σουίφτ: Άλλαξε το όνομα του τραγουδιού της για να κάνει diss τον Κάνιε Γουέστ;

Δεν λέει να σταματήσει η κόντρα μεταξύ Τέιλορ Σουίφτ και Κάνιε Γουέστ.

Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφόρησε μια νέα εκδοχή του diss κομματιού της «thanK you aIMee», το οποίο αρχικά γράφτηκε για την Κιμ Καρντάσιαν.

Η κόντρα τους κρατάει από το 2013

Στον τίτλο του κομματιού σχηματίζεται με κεφαλαία γράμματα το όνομα της, ενώ πολλοί από τους στίχους υποδήλωναν την αναφορά της τραγουδίστριας στην Κιμ Καρντάσιαν.

Ο πιο χαρακτηριστικός είναι η αρχή του κομματιού όπου η Τέιλορ Σουίφτ τραγουδάει:

«Όταν φαντάζομαι τη γενέτειρά μου, υπάρχει ένα χάλκινο, με σπρέι μαυρισμένο άγαλμα σου».

Η Τέιλορ Σουίφτ όμως, σε μια νέα ψηφιακή έκδοση του άλμπουμ της «The Tortured Poets Department» που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της, φαίνεται να στοχεύει τον πρώην σύζυγο της Κιμ, τον Κάνιε Γουέστ.

Άλλωστε, η κόντρα τους κρατάει από το 2013.

Η αλλαγή στο τραγούδι

Οι θαυμαστές της γρήγορα παρατήρησαν ότι η νέα έκδοση του τραγουδιού είχε κάτι διαφορετικό στον τίτλο του.

@therealshadykady thank You aimEe 😌😉😂😂 #kanyewest #taylorswift #foryou #foryoupage #foryourpages #fypp #fypage #erastour #swifties #swifttok #reputation #taylorsversion #greenscreen ♬ original sound – The Real Shady Kady

Το τραγούδι ονομάζεται τώρα «thank You aimEe», με κεφαλαίο «Y» και «E», το οποίο φαίνεται να παραπέμπει στον Kanye West, ο οποίος πλέον ακούει στο όνομα Ye.

Αυτή η νέα εκδοχή είναι μια ζωντανή εκτέλεση από το show της τραγουδίστριας στο πλαίσιο της περιοδείας Eras Tour στο στάδιο Wembley τον Ιούλιο, όπου ερμήνευσε συνδυαστικά αυτό το κομμάτι με το «Mean» από το άλμπουμ της «Speak Now».

Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε και μια αλλαγή στους στίχους του «Mean», ενημερώνοντας τον στίχο « Κάποια μέρα θα είμαι αρκετά μεγάλη ώστε να μην μπορείς να με χτυπήσεις» σε «Κάποια μέρα θα τραγουδάω αυτό το τραγούδι στο Wembley».

Το ανανεωμένο άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23:59 μ.μ. ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Γιατί το έκανε;

Η κίνηση της Τέιλορ Σουίφτ έρχεται μετά το πρόσφατο άλμπουμ του Ye, «Vultures 2», όπου ο Κάνιε κάνει ξανά αναφορά στο όνομά της.

Συγκεκριμένα, στο τραγούδι του «Lifestyle» αναφέρει: «Στρίβω τα Τέιλορ τσιγάρα μου σφιχτά στο τέλος, όπως ο Τράβις Κέλσι».

Παρόλο που η Σουίφτ δεν έχει σχολιάσει δημοσίως τον στίχο, τα πρόσφατα επιτεύγματά της μιλούν για πολλά.

Αυτή την εβδομάδα, έσπασε το ρεκόρ του Γουέστ για 11 συνεχόμενα άλμπουμ που έκαναν ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard 200 chart, καθώς το τελευταίο της άλμπουμ βρέθηκε στην κορυφή του chart για 14η φορά.

Το άλμπουμ της «The Tortured Poets Department» συγκέντρωσε 142.000 ισοδύναμες μονάδες, σε σύγκριση με το άλμπουμ της Γουέστ, το οποίο συγκέντρωσε 107.000 μονάδες την πρώτη εβδομάδα του.

Τι είπε κατά την ερμηνεία του τραγουδιού

Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του κομματιού στο στάδιο Wembley τον Ιούλιο, η Τέιλορ Σουίφτ είπε σχετικά με την έμπνευσή της για το τραγούδι:

«Πραγματικά με κάνει να σκέφτομαι ότι κάθε φορά που κάποιος μιλάει για μ@@, αυτό με κάνει να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά και με κάνει ακόμα πιο σκληρή. Έτσι, είμαι επίσης απίστευτα ευγνώμων για αυτούς τους ανθρώπους».

Η συνεχιζόμενη διαμάχη μεταξύ Σουίφτ και Ye ξεκίνησε στα MTV Video Music Awards του 2009, όταν ο Γουέστ διέκοψε την ευχαριστήρια ομιλία της για το καλύτερο γυναικείο βίντεο για να δηλώσει ότι η Beyoncé άξιζε το βραβείο.

Αν και φάνηκε να συμφιλιώνονται στη συνέχεια, η βεντέτα αναζωπυρώθηκε το 2016, όταν ο εκείνος αναφέρθηκε στην τραγουδίστρια στο τραγούδι του «Famous».

Λίγο αργότερα, η Κιμ Καρντάσιαν μαζί με τον Γουέστ, κυκλοφόρησε ένα επεξεργασμένο βίντεο που υπονοούσε ότι η Σουίφτ είχε εγκρίνει τους στίχους.

Λίγο αργότερα, δημοσιεύτηκε το πραγματικό βίντεο με αμοντάριστη τη συνομιλία τους, και αποδείχτηκε ότι η Σουίφτ δεν έδωσε ποτέ την έγκριση για τους συγκεκριμένους στίχους.

Sports in

Ολυμπιακός: Η αποστολή για την πρεμιέρα στον Βόλο (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024