Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο μαζί με τις φίλες της, όπως αποκάλυψε η ίδια στον λογαριασμό της το Instagram.

Φορούσε μια μακριά φούστα και ένα τοπ που τονίζει την περιοχή του στήθους

Μετά από αρκετά ταξίδια μαζί με τον γιο της Πάρη, η γνωστή instagrammer ήθελε ένα ολιγοήμερο ταξίδι για να χαλαρώσει και να διασκεδάσει με κοριτσοπαρέα.

Έτσι, επέλεξαν τη Μύκονο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την χθεσινή βραδινή της έξοδο.

Το βράδυ της Τρίτης η παρέα διασκέδασε σε γνωστό beach bar του νησιού όπου η Ιωάννα Τούνη έκανε μία άκρως σέξι και αποκαλυπτική εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, φορούσε μια μακριά φούστα και ένα τοπ που τονίζει την περιοχή του στήθους, το οποίο κατέληγε σε ένα μαντίλι για τα μαλλιά. Η Ιωάννα Τούνη ολοκλήρωσε το λουκ της με ψηλά πέδιλα και γυαλιά ηλίου.

Διακοπές με τους φίλους της στην Αλβανία

Πριν από λίγες ημέρες, η Ιωάννα Τούνη έκανε μαζί με την παρέα της, αλλά και τον γιο της φυσικά, ένα road trip στην Αλβανία.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσίευσε αρκετά stories όπου εκείνοι και οι φίλοι της είχαν την ευκαιρία να ευχαριστηθούν τον ήλιο και τη θάλασσα στις όμορφες παραλίες της γειτονικής χώρας, αλλά και να απολαύσουν τα τοπικά εδέσματα στα εστιατόρια της περιοχής.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο στους Αγίους Σαράντα, με την παρέα της ώστε να δειπνήσουν.

Μάλιστα, ο φίλος της, Στιβ, αποκάλυψε τι έφαγαν, αλλά και το πόσα πλήρωσαν στο συγκεκριμένο εστιατόριο.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok φαίνεται πως η παρέα έφαγε χωριάτικη σαλάτα, πατάτες φούρνου με σκόρδο, κοτόπουλο με λαχανικά, γαρίδες σαγανάκι, χοιρινό σε σούβλα με λαχανικά, μοσχάρι φιλέτο, αλλά και χταπόδι με κόκκινη σάλτσα ενώ ήπιε και cocktails.

Και το ποσό που πλήρωσαν για όλα αυτά; 204 ευρώ συνολικά, όπως αποκαλύπτει ο φίλος της Ιωάννας Τούνη στο τέλος του βίντεο.

«Παιδιά, 4 άτομα πληρώσαμε 204 ευρώ. 50 ευρώ το άτομο», λέει χαρακτηριστικά.