Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιάννης Ζουγανέλης στο πρώτο μήνυμα μετά την καταστροφική φωτιά που κατέστρεψε το σπίτι του

Ο Γιάννης Ζουγανέλης στο πρώτο μήνυμα μετά την καταστροφική φωτιά που κατέστρεψε το σπίτι του

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό του μετά την καταστροφική φωτιά στον Βαρνάβα που κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι του.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης περνά δύσκολες ώρες μετά την καταστροφική φωτιά στην περιοχή του Βαρνάβα που κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι του.

Το μόνο που διασώθηκε από τη μεγάλη φωτιά στην Αττική ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, το οποίο και ο αγαπημένος καλλιτέχνης διατηρούσε εντός του κτήματος στον Βαρνάβα, στη μνήμη του πατέρα του Νικολάου, σύμφωνα με το MEGA.

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την καταστροφική πυρκαγιά, ο Γιάννης Ζουγανέλης δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram ευχαριστώντας όσους είχαν τη διάθεση να τον βοηθήσουν μετά την καταστροφή του σπιτιού του.

«Οι Έλληνες είμαστε ίσως οι πιο αλληλέγγυοι»

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που έχουν την διάθεση να συμπαρασταθούν σε όλους τους πληγέντες από τη φωτιά. Ευχαριστώ και προσωπικά γιατί συνειδητοποίησα ότι οι Έλληνες είμαστε ίσως οι πιο αλληλέγγυοι. Η φράση που άκουσα είναι “ό,τι χρειαστείς είμαστε δίπλα σου όλοι” ανεξάρτητα από τον πλούτο του καθενός. Γιατί πλούτος είναι το συναίσθημα. Σας ευχαριστώ, γιατί η ζωή είναι μπροστά και θα πολεμήσουμε όχι για την πάρτη μας θα πολεμήσουμε για όλους για το καλό μας» αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό του ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Ήταν το ησυχαστήριό μας»

«Ήταν ένα υπέροχο ησυχαστήριο μέσα στο πράσινο και τώρα βλέπεις μόνο μαυρίλα κι αποκαΐδια» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Είμαι σοκαρισμένος. Ήταν μια ωραία μονοκατοικία με κήπο πνιγμένη στα δέντρα. Κάηκε ολοσχερώς από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά, αλλά το έμαθα χθες γιατί δεν είχε προσβασιμότητα. Πάει ο παράδεισός μου, εδώ που ερχόταν η Ελεωνόρα και ήταν το ησυχαστήριό μας» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης και συνέχισε:

«Τα πάντα είχα μέσα. Ένα οργανωμένο σπίτι που το έφτιαξα με κόπους μιας ζωής. Είχε μέσα και μουσικά όργανα, οικογενειακές φωτογραφίες, όλα πράγματα αγαπημένα που έγιναν στάχτη. Είχα κι έναν πίνακα μεγάλης οικονομικής και συναισθηματικής αξίας, έργο του Φώτη Κόντογλου, που τον είχα αφήσει εδώ γιατί πίστευα ότι ήταν προστατευμένο. Έγινε κι αυτό στάχτη μαζί με όλα τα άλλα» συμπλήρωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Sports in

Ολυμπιακός: Η αποστολή για την πρεμιέρα στον Βόλο (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024