Σήμερα, ζούμε σε μια εποχή, που αν χρειάζεσαι ταξί το πιο πιθανό είναι να ανοίξεις το κινητό σου και να «παραγγείλεις» ένα μέσω κάποιας εφαρμογής. Ωστόσο, στα παλαιότερα χρόνια -όπως έχουμε δει σε διάφορες ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες- τα πειρατικά ταξί ζούσαν τη δική τους δόξα στους δρόμους. Και τη ζούσαν επικίνδυνα, καθώς πάντα υπήρχε η πιθανότητα να πέσεις σε κάποιος πελάτη αστυνομικό.

Μάλλον, ένας άνδρας στη Μύκονο δεν είχε δει τους κινδύνους στις ελληνικές ταινίες και εν έτει 2024 αποφάσισε να μετατρέψει το υπερπολυτελές τζιπ του σε πειρατικό. Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, κατά την διάρκεια ενός ελέγχου των αστυνομικών, αποδείχθηκε ότι μετέφερε επί πληρωμή τουρίστες στο νησί των Ανέμων, χωρίς όμως να διαθέτει τη σχετική άδεια.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ. Όπως αποκαλύπτει το Mykonos Live TV, όταν ο άνδρας εντοπίστηκε από τις Αρχές του νησιού, προσπάθησε να τους δωροδοκήσει για να κάνουν τα στραβά, δίνοντάς τους 200 ευρώ για να… πιουν έναν καφέ. Οι αστυνομικοί δεν δέχθηκαν, με αποτέλεσμα να συλλάβουν τον άνδρα, να του κόψουν κλήση, ενώ κατέσχεσαν το όχημα και τις πινακίδες του.

Είναι γνωστό από τον περασμένο Ιούλιο, ότι φέτος έχουν αυξηθεί οι αστυνομικές δυνάμεις και έλεγχοι στη Μύκονο, σε μια προσπάθεια των Αρχών να περιορίσουν διάφορες παράνομες πρακτικες στο νησί, όπως τα πριβέ πάρτι σε βίλες χωρίς άδεια.

* Πηγή: Mykonos Live TV