Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Threads: «Ξανασυστήνεται» στο κοινό με νέα χαρακτηριστικά

Threads: «Ξανασυστήνεται» στο κοινό με νέα χαρακτηριστικά

Threads: Ο ανταγωνιστής του X εισάγει νέες επιλογές στους χρήστες και νέα εργαλεία διαχείρισης.

Η Meta φρεσκάρει με νέα χαρακτηριστικά το Threads, τον ανταγωνιστή του X. Οι νέες προσθήκες απευθύνονται στον μέσο χρήστη του μέσου κοινωνικού δικτύου σχεδόν έναν χρόνο από την έναρξη της λειτουργίας του (5 Ιουλίου 2023) και έχοντας πλέον περισσότερους από 200 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διασημοτήτων και λογαριασμών εμπορικών εταιρειών.

Στην αξιολόγηση των νέων χαρακτηριστικών που κάνει το theverge στην κορυφή φιγουράρει η δυνατότητα πολλαπλών αναρτήσεων, αποθηκευμένες ως προσχέδια. Επί του παρόντος, το Threads, επιτρέπει μόνο ένα προσχέδιο. Με την ενημέρωση, οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύουν έως και 100 προσχέδια.

Μια νέα λειτουργία που μοιάζει με TweetDeck

Οι χρήστες θα έχουν επίσης νέους τρόπους για να προσαρμόσουν την αρχική σελίδα του νήματος, αναδιατάσσοντας τις καρφιτσωμένες στήλες. Οι στήλες αποτελούσαν μέρος της προηγούμενης ενημέρωσης που έδωσε στο Threads μια εμφάνιση που μοιάζει με το TweetDeck, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν πολλαπλές ροές. Τώρα, οι χρήστες θα μπορούν να μετακινούν τις στήλες ανάλογα με το τι θέλουν να βλέπουν.

Αναλύσεις δεδομένων, στοιχεία χρηστών αλληλεπιδράσεις και προβολές

Άλλα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν είναι πιθανότατα πιο χρήσιμα για εμπορικούς λογαριασμού. Μια νέα σελίδα, για παράδειγμα, θα προσφέρει αναλύσεις δεδομένων όπως δημογραφικά στοιχεία χρηστών, αλληλεπιδράσεις και προβολές.

Η Meta ανακοίνωσε επίσης ότι σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού εκ των προτέρων δημοσιεύσεων. Τα νέα χαρακτηριστικά θα κυκλοφορήσουν πρώτα για τους υπολογιστές, ενώ οι εκδόσεις για κινητά θα ακολουθήσουν.

Αν και το Threads σημείωσε ραγδαία ανάπτυξη μετά την κυκλοφορία του πέρυσι, η πλατφόρμα εξακολουθεί να παλεύει για να «χτυπήσει» τη δημοφιλία του X.

Στο μεταξύ, οι αναφορές δείχνουν ότι η Meta σχεδιάζει να εισαγάγει διαφημίσεις στο Threads κάποια στιγμή το επόμενο έτος, γεγονός που εξηγεί την εισροή εργαλείων φιλικών προς τα εμπορικά σήματα.

Sports in

Οι σκέψεις του «Μέντι» για τον Βόλο – Πανέτοιμοι Μπιανκόν και Πιρόλα για το κέντρο άμυνας

Το δίδυμο στο κέντρο άμυνας και οι επίλογές του ισπανού στον άξονα της μεσαίας γραμμής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024