Η Monica Bellucci, η οποία πάντα εντυπωσιάζει με το απαράμιλλο στιλ της, έκανε μια ακόμα κομψήη εμφάνιη στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Beetlejuice Beetlejuice» στο Season Hotel του Μεξικού. Στα 59 της χρόνια, η ηθοποιός απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η γοητεία και το στιλ δεν έχουν ηλικία, επιλέγοντας να φορέσει ένα μαύρο ριγέ κοστούμι, που αναδεικνύει τον πιο φρέσκο τρόπο να φορέσουμε αυτό το κλασικό κομμάτι τη νέα σεζόν.

Η Bellucci, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της και σκηνοθέτη της ταινίας, Tim Burton, πόζαρε διακριτικά μπροστά στον φωτογραφικό φακό, διατηρώντας τους χαμηλούς τόνους που τη χαρακτηρίζουν. Το ριγέ κοστούμι της με το oversized blazer και το φαρδύ παντελόνι, αντανακλούσε Υ2Κ vibes αλλά με έναν elegant και ώριμο τρόπο, ενώ τα μαλλιά της ήταν ίσια και ανέδειξαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, αποπνέοντας μια διαχρονική κομψότητα.


Η πολύ λεπτή ρίγα γνωστή και ως pinstripe έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, αποτελώντας την επιτομή του στιλ για τη νέα σεζόν. Από τα κομψά κοστούμια των ’20s μέχρι τις τολμηρές εμφανίσεις των ’80s και ’90s, το pinstripe επιστρέφει σήμερα, προσφέροντας μια σύγχρονη ματιά στη διαχρονική κομψότητα.

Το look της Monica Bellucci, είναι μια φρέσκια πρόταση για τις γυναίκες που επιθυμούν να υιοθετήσουν το κοστούμι με έναν τρόπο που να αποπνέει ανεπιτήδευτη φινέτσα και στιλ, κατάλληλο για κάθε ώρα της ημέρας. Ολοκληρωμένο με διακριτικά αξεσουάρ, όπως η μικρή μαύρη τσάντα, το σύνολο της Bellucci αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα του πώς μπορούμε να φορέσουμε το κοστούμι αυτή τη σεζόν, συνδυάζοντας κλασικά στοιχεία με σύγχρονες πινελιές.

Το pinstripe, λοιπόν, επιστρέφει ως πρωταγωνιστής της σεζόν, προσκαλώντας μας να πειραματιστούμε με κομψά, αλλά ταυτόχρονα άνετα κοστούμια, που μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε μας εμφάνιση. Η Monica Bellucci μας δείχνει πώς μπορούμε να υιοθετήσουμε αυτή την τάση με τρόπο που παραμένει πιστός στις κλασικές γραμμές, αλλά ταυτόχρονα φέρνει μια νέα πνοή στη σύγχρονη γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Πηγή: Grace