Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μανικιούρ: Τα τροπικά σχέδια στα νύχια που θα «κλείσουν» το καλοκαίρι στα άκρα σας

Μανικιούρ: Τα τροπικά σχέδια στα νύχια που θα «κλείσουν» το καλοκαίρι στα άκρα σας

Τα ιδιαίτερα μανικιούρ που θα σας μεταφέρουν σε εξωτικούς προορισμούς.

Εάν είστε ήδη διακοπές και σκέφτεστε τρόπους για να κρατήσει περισσότερο η καλοκαιρινή σεζόν, τότε ίσως το μανικιούρ σας να σάς δώσει την πολυπόθητη λύση. Ένα τροπικό και άκρως εξωτικό mani είναι η τέλεια ιδέα για να «παγιδεύσετε» το καλοκαίρι στα νύχια σας κι έτσι να το κάνετε κάπως με αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο να διαρκέσει περισσότερο. Ακόμη κι αν φτάνουμε στο τέλος του Αυγούστου. Τα παρακάτω nail designs είναι μαγευτικά και απλώς υπέροχα, οπότε μπορείτε να πάρετε ιδέες και να τα δοκιμάσετε.

Κύματα

Τα κύματα που σκάνε μπροστά στα πόδια σας και σας χαλαρώνουν, μεταφέρονται… στα άκρα σας σε μια από τις πιο δροσερές ιδέες για καλοκαιρινό mani!Το λευκό με το μπλε βερνίκι «μπλέκονται» και δημιουργούν ένα ντεγκραντέ εφέ πάνω στην clean, ουδέτερη βάση των νυχιών και η αντίθεση που προκύπτει είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

View this post on Instagram

A post shared by IMARNI (@imarninails)

Ιβίσκοι παντού

Εάν σας αρέσουν τα φλοράλ σχέδια στα νύχια, δοκιμάστε αυτό το nail design που θυμίζει εξωτικούς προορισμούς. Κάντε ένα γαλλικό μανικιούρ αλλά με σκούρο κόκκινο χρώμα στη γραμμή αντί για λευκό και σχηματίστε μικρούς ιβίσκους σε διάφορα σημεία των νυχιών. Είναι η πιο καλοκαιρινή εκδοχή του french mani που θα έχετε δει και κάνει ποτέ!

50 αποχρώσεις του μπλε

Άλλο ένα nail design εμπνευσμένο από το μπλε της θάλασσας. Η γραμμή του γαλλικού βάφεται άλλοτε σκούρα μπλε και άλλοτε γαλάζια, ενώ στην υπόλοιπη επιφάνεια των νυχιών δημιουργούνται κυματισμοί σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε για το απόλυτο καλοκαιρινό mani.

View this post on Instagram

A post shared by IMARNI (@imarninails)

Neon πορτοκαλί

Εάν είστε φανς των neon τόνων στα νύχια, δοκιμάστε το παρακάτω nail design. Επιλέξτε μια πολύ φωτεινή απόχρωση, όπως το κοραλί, και δημιουργήστε ακανόνιστα σχέδια σε διάφορα σημεία των νυχιών -μπορείτε ακόμη και να το συνδυάσετε με άλλα χρώματα, όπως το λευκό ή το μπεζ. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι σαν ένας πίνακας αφηρημένης τέχνης στα άκρα σας.

Κίτρινο και φούξια

Εάν είστε λάτρεις του butter yellow αλλά θέλετε να δοκιμάσετε μια πιο έντονη εκδοχή του, στραφείτε προς το ζωηρό κίτρινο, που θα φέρει το φως του ήλιου στα νύχια σας. Δημιουργήστε ένα γαλλικό σχέδιο με κίτρινο τελείωμα και προσθέστε αυτοκόλλητα νυχιών που απεικονίζουν λουλούδια σε φούξια χρώμα. Η τέλεια αντίθεση!

Σαν ζελεδάκια

Το jelly φινίρισμα είναι μεγάλη τάση φέτος και μπορεί να γίνει με όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε. Για το καλοκαίρι, διαλέξτε ένα κοραλί, έντονο κόκκινο ή φούξια και δημιουργήστε το πιο λαχταριστό μανικιούρ. Προτιμήστε κοντό ή μεσαίο μήκος στα νύχια για ένα κομψό αποτέλεσμα.

View this post on Instagram

A post shared by IMARNI (@imarninails)


Πηγή: Grace

Sports in

Live streaming: Ο ημιτελικός Ισπανία – Ελλάδα (Eurobasket U16)

Σπουδαίο παιχνίδι για την Εθνική Παίδων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024