Το να παρακολουθείς την σειρά Emily in Paris είναι πάντα ευχάριστο αν όχι απολαυστικό, με τη μόδα της να εντυπωσιάζει χάρη στην φαντασία και πρωτοτυπία και τα looks των χαρακτήρων να δίνουν έμπνευση.

Η τέταρτη σεζόν της σειράς έκανε πρεμιέρα σήμερα, 15 Αυγούστου 2024, και αναμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο μέρος, που θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου 2024. Ανυπομονούμε να δούμε τις νέες περιπέτειες της Emily και των φίλων της, αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στα πρώτα outfits που ξεχωρίζουν στη νέα σεζόν.

Κόκκινο δερμάτινο και ασπρόμαυρο πουκάμισο

Η Emily αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το κόκκινο και το μαύρο είναι ένας υποτιμημένος χρωματικός συνδυασμός. Στη νέα σεζόν, την βλέπουμε να φοράει ένα κομψό κόκκινο δερμάτινο παλτό συνδυασμένο με ένα λευκό πουκάμισο με μαύρο καρό και φαρδιά μαύρη γραβάτα με λευκά άνθη, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

NETFLIX

Πράσινο romper και ροζ cardigan

Η Emily ενσαρκώνει τη φρεσκάδα του φθινοπώρου με ένα χαριτωμένο ροζ ζακετάκι φορεμένο πάνω από ένα πράσινο romper με λουλούδια από πολυτελές υλικό, αποδεικνύοντας ότι η μόδα μπορεί να είναι παιχνιδιάρικη και γεμάτη ζωή.

NETFLIX

Total yellow

Στη νέα σεζόν, η Emily δείχνει ότι η κίτρινη ζακέτα είναι το απόλυτο φθινοπωρινό must-have. Αυτό το έντονο χρώμα προσθέτει μια ζωντάνια στις καθημερινές της εμφανίσεις.

NETFLIX

Shearling παλτό και καπέλο newsboy

Η εμφάνιση της Emily με το shearling παλτό και το καπέλο newsboy μας προϊδεάζει για έναν εξαιρετικά στιλάτο και επεισοδιακό χειμώνα. Η επιλογή της είναι ιδανική για τις κρύες ημέρες και συνδυάζει άνεση και στιλ.

NETFLIX

Cobalt-blue κοστούμι

Το cobalt-blue σακάκι και παντελόνι της Emily είναι ένα εντυπωσιακό σύνολο που μας υπενθυμίζει τη σημασία της επένδυσης σε ένα κλασικό κομμάτι όπως αυτό. Εξαιρετικό παράδειγμα της επαγγελματικής της γκαρνταρόμπας.

NETFLIX

Γούνινο παλτό με γούνινο καπέλο και oversize γυαλιά

Η εμφάνιση της Emily με το γούνινο παλτό, το γούνινο καπέλο και τα oversized γυαλιά μας δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς, ιδανική για τις κρύες ημέρες του χειμώνα και παραπέμπει σε après ski looks.

NETFLIX

Ριγέ πουκάμισο με μάλλινο γιλέκο

Η Emily δεν φοβάται να συνδυάσει prints. Στο νέο επεισόδιο, συνδυάζει ένα γαλάζιο πουκάμισο με ρίγες και ασορτί γραβάτα με ένα μάλλινο γιλέκο σε ανοιχτή καφέ απόχρωση με γεωμετρικά σχέδια σε μαύρο, δείχνοντας την ικανότητά της να συνδυάζει διαφορετικά μοτίβα με στιλ.

NETFLIX

Γούνινο παλτό καρό φούστα και καλσόν με σχέδια

Η Emily δείχνει ο χειμώνας την πηγαίνει ιδιαίτερα, φορώντας ένα γούνινο παλτό σε αποχρώσεις του baby blue, ροζ και μωβ συνδυασμένο με καρό φούστα και καλσόν με σχέδια και τα δύο σε κοντινές αποχρώσεις. Η εμφάνιση αυτή συνδυάζει ζεστασιά και κομψότητα, ιδανική για τις κρύες ημέρες.

NETFLIX

Αυτές οι πρώτες εμφανίσεις της Emily στην τέταρτη σεζόν επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά την αίσθηση του στυλ της και τη δυνατότητά της να ενσωματώνει νέες τάσεις με μοναδικό τρόπο. Ανυπομονούμε να δούμε τι άλλο έχει να προσφέρει αυτή η σεζόν!

πηγή: grace.gr