Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την οικογένεια Palmer, η οποία θα σας ξεναγήσει σε μοναδικά ταξίδια στην καρδιά του Αμαζονίου για να ανακαλύψετε μαζί τον Σταθμό περίθαλψης άγριων ζώων. Σε αυτό το μαγικό τοπίο, τα παιδιά θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν σπάνια ζώα και φυτά ή να κάνουν βόλτα με το ποταμόπλοιο. Η σειρά παιχνιδιών Playmobil Wiltopia συνδυάζει το παιχνίδι με την μάθηση.

Κάθε σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει μια συλλεκτική κάρτα (από τις κάρτες γνώσεων Wiltopia) με ενδιαφέρουσες πληροοφίες για τα ζώα. Έτσι, οι μικροί λάτρεις της ζωής στην ζούγκλα μπορούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, μαθαίνοντας καθώς παίζουν και κάτι νέο. Ταυτόχρονα με την βοήθεια σας, μπορούν να σκανάρουν το QR και να δείτε βίντεο σχετικά με την άγρια φύση.

Επιπλέον η καινοτόμα σειρά Wiltopia αποτελείται από 80% βιώσιμα υλικά κατά μέσο όρο, συνδυάζοντας ιδανικά την υψηλή ποιότητα με την αειφόρο ανάπτυξη.

Playmobil Wiltopia Παιδική Χαρά Στην Τροπική Ζούγκλα

Η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ στην Παιδική χαρά. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν υπέροχες δραστηριότητες: να μαζέψουν φρούτα από τα δέντρα χρησιμοποιώντας την τσουλήθρα, να σκαρφαλώσουν στην πλατφόρμα για να θαυμάσουν το τροπικό δάσος από ψηλά, να κάνουν κούνια, τοξοβολία και αναρρίχηση.

Περιλαμβάνει πολλά απίθανα αξεσουάρ και συλλεκτική κάρτα με περισσότερες πληροφορίες για τον βραδύποδα. Το σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει τρεις φιγούρες PLAYMOBIL, δέντρα, ένα δέντρο με ενσωματωμένη τσουλήθρα, έναν βραδύπους, δύο μαϊμούδες με τα μικρά τους, ένα μωρό κροκοδειλάκι και πολλά απίθανα αξεσουάρ για ατελείωτη διασκέδαση.

Playmobil Wiltopia Σταθμός Περίθαλψης Άγριων Ζώων

Εδώ περιθάλπτονται όλα τα άγρια ζώα του Αμαζονίου. Ο σταθμός διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο χώρο για την εξέταση των ζώων, ειδική λάμπα θερμότητας (λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑΑ, δεν περιλαμβάνονται) ερευνητικό εργαστήριο, τροχαλία μεταφοράς, προβλήτα με βάρκα κωπηλασίας και πολλά απίθανα αξεσουάρ για περισσότερη διασκέδαση. Περιλαμβάνει συλλεκτική κάρτα με περισσότερες πληροφορίες για τον τάπιρο.

Playmobil Wiltopia Βόλτα στο Ποτάμι με τα Δελφίνια

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στον Αμαζόνιο, μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες της Sofia Palmer ήταν να ανακαλύψει την χλωρίδα και την πανίδα του τροπικού δάσους. Μαζί με την κόρη της Liv, κάνουν SUP για να καταφέρουν να δουν από κοντά τα ροζ δελφίνια. Όμως, πάντα φροντίζουν να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας για να μην τα τρομάξουν.

Το σετ περιλαμβάνει δύο φιγούρες PLAYMOBIL, ένα ροζ δελφίνι με το μικρό του, μία χελώνα με τα μικρά της, δύο σανίδιες του SUP με κουπιά και απίθανα αξεσουάρ για περισσότερη διασκέδαση. Με νέο μέγεθος παιδικής φιγούρας, στα 5,75 εκ και συλλεκτική κάρτα με περισσότερες πληροφορίες για τα ροζ δελφίνια.

Playmobil Wiltopia Παρατηρητήριο με Πυξίδα

Η οικογένεια Plamer ανεβαίνει στο παρατήριο για να θαυμάσει από ψηλά την ομορφιά της ζούγκλας. Το παρατηρητήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καταφύγιο για τους πιθήκους.

Με περιστρεφόμενη πλατφόρμα, αποσπώμενη πυξίδα που λειτουργεί και πολλά απίθανα αξεσουάρ για περισσότερη διασκέδαση. Περιλαμβάνει συλλεκτική κάρτα με περισσότερες πληροφορίες για τους πιθήκους

Θα βρείτε το δικό σας αγαπημένο σετ, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε παιχνίδια Playmobil ενώ θα το παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.