Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Επιμένει ο Ρωμανός: Το μόνο που ενδιαφέρει τον Κασσελάκη είναι η εικόνα και τα likes, με όρους influencer

Επιμένει ο Ρωμανός: Το μόνο που ενδιαφέρει τον Κασσελάκη είναι η εικόνα και τα likes, με όρους influencer

Νέα επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπολύει ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός

Συνεχίζεται το «σίριαλ» με το αν ο Στέφανος Κασσελάκης υιοθέτησε ή όχι πυρόπληκτο σκυλάκι από τη μεγάλη φωτιά στην Αττική, με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό, να επιμένει, παρά τις εξηγήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, πως ό,τι κάνει γίνεται «για τα likes», υποστηρίζοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «λειτουργεί με όρους influencer».

«Σήμερα μάθαμε από τον κ. Κασσελάκη την τρίτη και τελευταία εκδοχή για τη fake υιοθεσία σκύλου πάνω στην οποία έχτισε το σόου με τη στημένη επαγγελματική φωτογράφιση, πριν από λίγες ημέρες. Αυτήν που από την πρώτη στιγμή ανέδειξαν οι ΜΚΟ και οι εθελοντές της δομής και σχολίασα κι εγώ με την ανάρτησή μου», σημειώνει σε νέα ανάρτηση ο κ. Ρωμανός.

Και προσθέτει: «Όπως και με την παράνομη δεξαμενή-ποδόλουτρο-πισίνα των Σπετσών, έτσι και με τη fake υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου, κοινή συνισταμένη είναι ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Κασσελάκη είναι η εικόνα και το φαίνεσθαι, έναντι της πραγματικότητας και της ουσίας. Ασχέτως της υφής, της βαρύτητας και της σημασίας του ζητήματος που καλείται να διαχειριστεί, ο κ. Κασσελάκης λειτουργεί πάντα με όρους εικόνας. Με όρους influencer».

«Εργαλειοποιεί κάθε ζήτημα, κάθε φυσική καταστροφή, κάθε fake news»

Όπως αναφέρει, «μπορούσε από την πρώτη στιγμή να πει ότι εκδήλωσε ενδιαφέρον για ένα σκυλάκι από τη δομή που επισκέφθηκε, αντί να στήσει ολόκληρο σόου για να παρουσιάσει μια fake υιοθεσία, πράγμα που πρωτίστως ενόχλησε τους ίδιους τους εθελοντές, οι οποίοι και ανέδειξαν το ζήτημα, αναγκάζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει εξηγήσεις τις οποίες τελικά κατέβασε από τα social media, για να καταλήξει, μετά από απανωτές ανακοινώσεις, στη σημερινή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη».

Και τονίζει για τη ΝΔ πως «εμείς θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με την ουσία των προβλημάτων και την επίλυσή τους, αφήνοντας τον κ. Κασσελάκη να ασχολείται με την επικοινωνία και τα likes, εργαλειοποιώντας κάθε ζήτημα, κάθε φυσική καταστροφή, κάθε fake news».

«Για του λόγου το αληθές», όπως αναφέρει μάλιστα, θυμίζει «μερικά από όσα έχει υλοποιήσει και δρομολογήσει η κυβέρνηση της ΝΔ τα τελευταία 5 χρόνια για τα ζώα συντροφιάς:

• Αυστηροποίηση ποινών (π.χ. Ν. 4745/2020 κακούργημα η κακοποίηση / θανάτωση ζώου, Ν. 4830/2021 κακούργημα η εγκατάλειψη νεογέννητων ζώων).
• Νομοθέτηση υποχρέωσης για στείρωση ή DNA.
• Δημιουργία Εθνικού Μητρώου Ζώων Συντροφιάς (ΕΜΖΣ)
• ⁠Ηλεκτρονικό βιβλιάριο υγείας – ψηφιακό ιατρικό ιστορικό των ζώων.
• Μητρώο Παραβατών
• ΥποΜητρώο Καταγραφής και Παρακολούθησης Ζώων Συντροφιάς.
• ΥποΜητρώο Φιλοζωικών Σωματείων και Οργανώσεων
• ΥποΜητρώο Καταφύγιων Ζώων Συντροφιάς
• ΥποΜητρώο Επαγγελματιών και Ερασιτεχνών Εκτροφέων
• Πανελλήνια Πλατφόρμα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς
• ΥποΜητρώο Εθελοντικής Αιμοδοσίας Ζώων Συντροφιάς.
• Δημιουργία Εργαστηρίου Φύλαξης και Ανάλυσης Γενετικού Υλικού Ζώων Συντροφιάς (ΕΦΑΓΥΖΣ). Το πρώτο στον κόσμο εργαστήριο ιχνηλάτησης γεννητόρων σκύλων / γατών.
• Μεταφορά αρμοδιοτήτων στο Υπουργείο Εσωτερικών και δημιουργία Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς.
• Τμήμα Προστασίας Ζώων στην ΕΛ.ΑΣ.
• Γραμμή Καταγγελιών 10410
• Εκπαίδευση αστυνομικών πρώτης γραμμής».

»

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024