Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στην Αττική: Στην Πεντέλη την Τρίτη ο Μητσοτάκης με κυβερνητικό κλιμάκιο

Φωτιά στην Αττική: Στην Πεντέλη την Τρίτη ο Μητσοτάκης με κυβερνητικό κλιμάκιο

Ποιοι θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Πεντέλη, που επλήγη από την καταστροφική πυρκαγιά στην Αττική

Με κυβερνητικό κλιμάκιο θα μεταβεί την Τρίτη 20 Αυγούστου το απόγευμα στην Πεντέλη, που επλήγη από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκεί, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή της περιφέρειας Αττικής και δημάρχων σχετικά με τα ευρήματα των αυτοψιών και τις δράσεις αποκατάστασης που, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, έχει δρομολογήσει η πολιτεία στις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν οι υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών, Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Οικονομικών, εκπρόσωποι του ΤΑΙΠΕΔ, ο υφυπουργός Κρατικής Αρωγής, η περιφέρεια Αττικής και οι δήμαρχοι Πεντέλης, Χαλανδρίου, Παλλήνης, Βριλησσίων και όλων των άλλων δήμων που επλήγησαν.

Ο Μητσοτάκης δίνει διαβεβαιώσεις «στους… λίγους που επλήγησαν από την πυρκαγιά»

Λίγοι πολίτες επλήγησαν από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έσπευσε να δώσει διαβεβαιώσεις ότι «η πολιτεία θα φροντίσει να κινηθεί τάχιστα ώστε να τους αποζημιώσει» σε χθεσινή δήλωσή του από τα Χανιά.

Ακόμη, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως «ο Δεκαπενταύγουστος, η σημαντική εορτή της Ορθοδοξίας δίνει σε όλους μας ελπίδα και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες».

Όσον αφορά τη μεγάλη φωτιά της Αττικής υπογράμμισε πως «θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλα τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού και όλους τους εθελοντές που έδωσαν τις τελευταίες ημέρες πολύ δύσκολες μάχες με τις φλόγες στην Αττική και να διαβεβαιώσω τους ευτυχώς λίγους συμπολίτες μας οι οποίοι επλήγησαν από την πυρκαγιά, ότι η πολιτεία θα φροντίσει να κινηθεί τάχιστα ώστε να τους αποζημιώσει».

Ταυτόχρονα, δεν… παρέλειψε να αναφερθεί στην τοξικότητα η οποία, όπως είπε, «δυστυχώς δεν έκανε καλό στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια».

Sports in

«Ξεσάλωσε» ο Γιόκιτς σε γάμο συμπαίκτη του – Χόρευε με ανοιχτό πουκάμισο (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει δείξει πολλές φορές τις αρετές του και στον χορό. Και στον γάμο του Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς του έδωσε να καταλάβει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024