Θετικά απάντησε ο Τέρενς Ντέιβις σε πρόταση των Μιλγουόκι Μπακς να περάσει από δοκιμαστικές προπονήσεις το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με τον Μάικλ Σκότο.

Έτσι ο Αμερικανός shooting guard θα συμμετάσχει στο training camp της ομάδας από το Wisconsin, ευελπιστώντας να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο 27χρονος άσος που ταλαιπωρήθηκε πέρσι από σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, διεκδικεί μια θέση στο ρόστερ των «ελαφιών», ενόψει της νέας σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντέιβις πέρσι βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, γεγονός που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «HoopsHype».

Τι είχε δηλώσει

«Νομίζω ότι λίγοι το γνωρίζουν αυτό. Aπέρριψα πολλά χρήματα για να παίξω στο εξωτερικό, στην Ελλάδα, στην EuroLeague. Είπα όχι, καθώς θέλω να επιστρέψω στο ΝΒΑ και για να μείνεις εκεί, πρέπει να παίξεις στην G-League.

Δεν ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά ούτε και εύκολη. Κάθε φορά που υπάρχουν λεφτά στο τραπέζι, δεν θες να τα απορρίψεις, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Όταν έχεις πάθει ρήξη αχιλλείου, ποτέ δεν ξέρεις», ανέφερε τον Ιανουάριο.