Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Με Γκαρσία κόντρα στον ΟΦΗ

ΑΕΚ: Με Γκαρσία κόντρα στον ΟΦΗ

Το Σάββατο (17/8) ο Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ καλείται να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από τη Νόα καθώς μπροστά της έχει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (18/8, 22:00) για την πρεμιέρα της Super League στην άδεια Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένα ματς στο οποίο ο Ματίας Αλμέιδα φαίνεται πως θα μπορεί να υπολογίζει τον Λιβάι Γκαρσία ο οποίος αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση. Από εκεί και πέρα, όσοι έπαιξαν χθες κόντρα στη Νόα έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Απορρίφθηκε και η νέα πρόταση της Μοντερέι για τον Πινέδα

Ο Μεξικανός ρεπόρτερ Σέζαρ Μέρλο ανέφερε πως η Μοντερέι ετοιμαζόταν να καταθέσει νέα πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα ο οποίος, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, πιέζει για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Όπως ενημέρωσε η Ένωση, η μεξικανική ομάδα επανήλθε όντως με νέα πρόταση, αλλά και αυτή απορρίφθηκε από τον Μάριο Ηλιόπουλο που έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα του Μεξικού περίμενε προφανώς την έκβαση των αναμετρήσεων της ΑΕΚ με τη Νόα και μετά τον αποκλεισμό έκρινε πως θα ήταν ανοιχτός ο δρόμος για να κάνει επιτέλους δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Απ’ ότι φαίνεται όμως η στάση της ΠΑΕ και του Ηλιόπουλου δεν αλλάζει, με τον Πινέδα να μην παραχωρείται. Πάντως δεν έγινε γνωστό το ύψος της νέας πρότασης της Μοντερέι προς τους «κιτρινόμαυρους».

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024