Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αμορίμ για Ιωαννίδη: «Κάνουμε τα πάντα για να τον πάρουμε»

Αμορίμ για Ιωαννίδη: «Κάνουμε τα πάντα για να τον πάρουμε»

Για την καθυστέρηση στη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ.

O προπονητής της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ, εμφανίστηκε σίγουρος και αισιόδοξος για την κατάληξη του μεγάλου καλοκαιρινού μεταγραφικού σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Πορτογάλος μίλησε για το θέμα όταν το ρώτησαν αν «αισθάνεστε άνετα με την καθυστέρηση στη μεταγραφή του Ιωαννίδη», δίνοντας την απάντησή του.

«Κάνουμε τα πάντα για να έχουμε αυτόν τον παίκτη και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα τον έχουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρούμπεν Αμορίμ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάνουμε τα πάντα για να έχουμε αυτόν τον παίκτη και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα τον έχουμε. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος να μην ακολουθούμε πάντα δεύτερη και τρίτη επιλογή, όπως συνέβη στο παρελθόν.

Θέλουμε αυτούς που αναγνωρίζουμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατό, πρέπει να πάρουμε ρίσκα και βλέπουμε μέσα από την αξιοποίηση της ομάδας αυτή την εξέλιξη μεταξύ της ηλικίας και της ποιότητας των παικτών, που μας δίνει μεγάλες δυνατότητες να μεγαλώσουμε τον σύλλογο.

Αν φοβηθούμε και πάμε για τρίτη επιλογή… πρέπει να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα. Φέτος θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δεν ξεχνάμε να κάνουμε τον σύλλογο πιο βιώσιμο μακροπρόθεσμα. Αυτή η ανάπτυξη εμπεριέχει πολύ αυτό το ρίσκο, κάνουμε τα πάντα για να έχουμε αυτόν τον παίκτη και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα τον έχουμε».

Sports in

Live streaming: Ο ημιτελικός Ισπανία – Ελλάδα (Eurobasket U16)

Σπουδαίο παιχνίδι για την Εθνική Παίδων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024