O προπονητής της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ, εμφανίστηκε σίγουρος και αισιόδοξος για την κατάληξη του μεγάλου καλοκαιρινού μεταγραφικού σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Πορτογάλος μίλησε για το θέμα όταν το ρώτησαν αν «αισθάνεστε άνετα με την καθυστέρηση στη μεταγραφή του Ιωαννίδη», δίνοντας την απάντησή του.

«Κάνουμε τα πάντα για να έχουμε αυτόν τον παίκτη και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα τον έχουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρούμπεν Αμορίμ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάνουμε τα πάντα για να έχουμε αυτόν τον παίκτη και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα τον έχουμε. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος να μην ακολουθούμε πάντα δεύτερη και τρίτη επιλογή, όπως συνέβη στο παρελθόν.

Θέλουμε αυτούς που αναγνωρίζουμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατό, πρέπει να πάρουμε ρίσκα και βλέπουμε μέσα από την αξιοποίηση της ομάδας αυτή την εξέλιξη μεταξύ της ηλικίας και της ποιότητας των παικτών, που μας δίνει μεγάλες δυνατότητες να μεγαλώσουμε τον σύλλογο.

Αν φοβηθούμε και πάμε για τρίτη επιλογή… πρέπει να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα. Φέτος θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δεν ξεχνάμε να κάνουμε τον σύλλογο πιο βιώσιμο μακροπρόθεσμα. Αυτή η ανάπτυξη εμπεριέχει πολύ αυτό το ρίσκο, κάνουμε τα πάντα για να έχουμε αυτόν τον παίκτη και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα τον έχουμε».