Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για την κυριακάτικη (18/8) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, με τον Άκη Μάντζιο να συνεχίζει τις δοκιμές του, χωρίς, να έχει αποφασίσει για συγκεκριμένες θέσεις στην ενδεκάδα.

Ρυθμιστής σε ότι αφορά το βασικό σχήμα που θα παρατάξει, τελικά, στο Περιστέρι ο Έλληνας τεχνικός, θα είναι ο Φρίντεκ. Στην περίπτωση που ο νεοαποκτηθείς έμπειρος Τσέχος αριστερός μπακ ξεκινήσει στην ενδεκάδα, τότε ο Μοντόγια θα αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ, καθώς είναι τιμωρημένοι οι Ζουλ και Νταρίντα, πίσω από τους Μόντσου και Γκαρθία.

Τι θα γίνει αν μείνει ο Φρίντεκ στον πάγκο

Αν, όμως, ο Φρίντεκ μείνει στον πάγκο, τότε ο Μοντόγια θα μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής και ο Βέλεθ θα ξεκινήσει ως αμυντικός χαφ. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι εκτός από τον Φρίντεκ, τόσο ο Φαμπιάνο, όσο και ο Σιφουέντες, αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Σουλεϊμάνοφ, αλλά και τον τραυματία Σίστο. Ο Σαβέιρο έχει προβάδισμα για να ξεκινήσει στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ Μορόν και Σαμόρα διεκδικούν τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.