Χωρίς τον Ότο θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League με τον Πανσερραϊκό, ενώ αμφίβολοι για την αναμέτρηση είναι οι Τάισον και Κοτάρσκι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Πικρός, σκληρός, άδοξος. Είναι μόνο κάποιες λέξεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν τον αποκλεισμό από τη Μάλμε. Αυτός όμως πλέον ανήκει στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να βγάλει αντίδραση, καθώς είμαστε μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν. Και θα το κάνει.

Η πρώτη πρόκληση που βρίσκει μπροστά του η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, το Σάββατο (17.08, 20:00).

Οι πρωταθλητές ρίχνονται στη μάχη της υπεράσπισης του τίτλου και θέλουν να ξεκινήσουν με τρίποντο τις υποχρεώσεις τους. Η προετοιμασία για το παιχνίδι ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (15.08) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Μάλμε, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα, σε υψηλό τέμπο.

Ο Γιόνι Ότο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ανέβασε ρυθμούς και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του με την ομάδα.

Ο Τάισον που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το τελευταίο παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερα και αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι έτοιμος για τη μάχη με τους Σερραίους.

Τέλος ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, που χτύπησε στον αγκώνα στο παιχνίδι με τη Μάλμε και χρειάστηκε να κάνει ράμματα, έμεινε εκτός προπόνησης και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Την Παρασκευή (16.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».