Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σοκ με Μπομπ στη Μάντσεστερ Σίτι: Μένει εκτός για 3-4 μήνες

Σοκ με Μπομπ στη Μάντσεστερ Σίτι: Μένει εκτός για 3-4 μήνες

O Όσκαρ Μπομπ που τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι και αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη του 2024.

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Οσκαρ Μπομπ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα χρονικό σημείο που έδειχνε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Νορβηγός εξτρέμ, ο οποίος βρίσκεται από 16 ετών στους «σίτιζενς» και πέρυσι προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, καταγράφοντας 26 συμμετοχές, ήταν από τους ποδοσφαιριστές που «έκλεψαν τις εντυπώσεις» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και αγωνίστηκε βασικός στον αγώνα για το Community Shield με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το περασμένο Σάββατο (10/8).

Μερικές ημέρες αργότερα, όμως, τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι στην προπόνηση και μετέβη ήδη στη Βαρκελώνη, προκειμένου να χειρουργηθεί.

«Περιμένουμε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό, σε τρεις ή τέσσερις μήνες» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης της Premier League.

Γκουαρντιόλα: «Ποτέ δεν είπα πως θα φύγω»

Αλλαγή στάσης από τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος διέψευσε τη φημολογία πως έχει αποφασίσει να παραμείνει για μία ακόμη σεζόν στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι και ν’ αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2025 από την πρωταθλήτρια Αγγλίας, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Ο διάσημος Καταλανός κόουτς έχει συμβόλαιο για μία ακόμη σεζόν με τη Σίτι και αγγλικά ΜΜΕ έχουν αναφέρει πως έχει αποφασίσει να μην το επεκτείνει, παρά την πρόθεση της διοίκησης να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στο «Ετιχαντ».

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024