Ο Μέμφις Ντεπάι έμεινε εκτός της «προκριματικής» αποστολής της Ολλανδίας για τους δύο πρώτους αγώνες της στο Nations League τον επόμενο μήνα, αλλά υπάρχουν πρώτες κλήσεις για δύο παίκτες που αγωνίζονται στην Αγγλία.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής Ρόναλντ Κούμαν ανακοίνωσε σήμερα (16/8) μια προκαταρκτική λίστα 35 παικτών, πριν από τους αγώνες του League A (3ος όμιλος) εναντίον της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης στο Αϊντχόφεν στις 7 Σεπτεμβρίου και της Γερμανίας στο Άμστερνταμ τρεις ημέρες αργότερα.

Για πρώτη φορά κλήθηκε ο εξτρέμ Κρισένσιο Σάμερβιλ, ο οποίος μετακόμισε στη Γουέστ Χαμ από τη Λιντς νωρίτερα αυτό το μήνα, και ο Γιαν Πολ φαν Χέτσκε της Μπράιτον.

Μια άλλη αξιοσημείωτη κλήση είναι ο 18χρονος αμυντικός Γιόρελ Χάτο από τον Άγιαξ, ο οποίος κλήθηκε  και τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το Euro στη Γερμανία, όπου οι Ολλανδοί έφτασαν στα ημιτελικά.

Εκτός και ο Βαϊνάλντουμ

Ο Ντεπάι, ο οποίος δεν έχει βρει ακόμη νέο σύλλογο μετά την αποχώρησή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει εκτός λίστας, μαζί με τους Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ και Ντέιλι Μπλιντ, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ολλανδική ομάδα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ δεν έχει αναρρώσει ακόμα από τον τραυματισμό στον αστράγαλο που τον έκανε να χάσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.