Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μοναδικό φαινόμενο με 7 στους 23!

Μοναδικό φαινόμενο με 7 στους 23!

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα στον Βόλο, έχει εφτά παίκτες από την ακαδημία του συλλόγου

Ο Ολυμπιακός κάνει αύριο βράδυ πρεμιέρα στην Σούπερ Λίγκα, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Βόλο και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν φυσικά να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι πειραιώτες ανακοίνωσαν το μεσημέρι την αποστολή για το ματς απέναντι στον Βόλο και διαβάζοντας κάποιος τα ονόματα των παικτών που πήγαν στον Βόλο, δεν μπορεί παρά να σταθεί στους «ερυθρόλευκους» που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου.

Και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό καθώς στην αποστολή των πειραιωτών για τον αγώνα στον Βόλο, υπάρχουν εφτά παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία του Ολυμπιακού.

Ναι, ο αριθμός είναι δίχως άλλο εντυπωσιακός και φανερώνει πολλά για το μέλλον του συλλόγου και πως πρέπει επενδύσει ο Ολυμπιακός σε αυτά τα παιδιά.

Και η αλήθεια είναι ότι το κάνει με απόλυτη επιτυχία, καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι λίγους μήνες νωρίτερα η ομάδα Κ19 είχε κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ο Τζολάκης είναι ο βασικός γκολκίπερ του Ολυμπιακού, ενώ στην άμυνα βρίσκουμε τους Ντόι, Αποστολόπουλο και Κουτσίδη. Ο Ντόι παίζει εδώ και δύο χρόνια στην ομάδα του λιμανιού κι εχει μεγάλες πλέον εμπειρίες με τους πειραιώτες.

Στην μεσαία γραμμή είναι ο Μουζακίτης και ο Μπακούλας και στην γραμμή κρούσης ο Κωστούλας.

Αν μάλιστα δεν ήταν τραυματίας ο Ρέτσος στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα μιλούσαμε για οκτώ παίκτες από τα τμήματα υποδομής ενώ υπάρχει και ο Παπακανέλλος που ήταν στην προετοιμασία της ομάδας του λιμανιού στο Ρότερνταμ.

Το ταλέντο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό υπάρχει, αλλά θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στην δουλειά που έκαναν οι νεαροί παίκτες της ομάδας του λιμανιού στην προετοιμασία, δουλεύοντας πολύ σκληρά με τον προπονητή φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού, Χρήστο Μουρίκη.

Μιλάμε για νέα παιδιά που έχουν μεγάλο ταλέντο αλλά η φετινή προετοιμασία και η εξαιρετική δουλειά που έκαναν, ήταν ένα «διαβατήριο» για την είσοδο τους στην μεγάλη ομάδα.

Δούλεψαν πολύ, ακολούθησαν ένα πολύ απαιτητικό προπονητικό πρόγραμμα και τώρα όλοι τους είναι παίκτες που τους υπολογίζει ο Μεντιλίμπαρ.

Μόνο τυχαίο λοιπόν δεν είναι ότι μιλάμε για εφτά και στο μέλλον για οκτώ ή ακόμα και εννιά παίκτες από τα τμήματα υποδομής, σε αποστολές επίσημων αγώνων για την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024