Ο αυστραλός μετεωρολόγος Nate Byrne αναγκάστηκε να διακόψει το ζωντανό δελτίο του το πρωί της Τρίτης καθώς υπέστη κρίση πανικού μπροστά στην κάμερα.

«Θα πρέπει να σταματήσω για ένα λεπτό» ακούγεται να λέει ο ίδιος με τρεμάμενη φωνή στο σχετικό βίντεο.

«Κάποιοι από εσάς ίσως γνωρίζετε ότι περιστασιακά παθαίνω κάποιες κρίσεις πανικού, και στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει και τώρα»,πρόσθεσε και ζήτησε από την παρουσιάστρια Lisa Millar του «ABC News Breakfast» να αναλάβει τη συνέχεια της εκπομπής.

Αφού συνήλθε επέστρεψε πίσω και ζήτησε συγγνώμη για την αποχώρησή του.

«Συγγνώμη εάν τρόμαξα κάποιον από εσάς», είπε απευθυνόμενος στο κοινό. Ο συμπαρουσιαστής Michael Rowland θέλοντας να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα είπε αστειευόμενος πως είχε αγωνία μήπως χρειαζόταν να ολοκληρώσει εκείνος την μετάδοση του δελτίου καιρού.

Δείτε το βίντεο:

Όλο μου το σώμα φώναζε «τρέξε, φύγε, βγες έξω»

Ο Nate Byrne, μετά την κρίση πανικού της Τρίτης, μίλησε ανοιχτά στο BBC για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Όταν ήμουν στον τοίχο του καιρού κατάλαβα πως ελαφρώς δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και ξέρω πως αυτή η συγκεκριμένη θέση μπροστά στον τοίχο μου προκαλεί κρίσεις πανικού. Και ξεκίνησε, ενεργοποιήθηκε μια κρίση πανικού. Είναι μια φυσιολογική αντίδραση. Το σώμα μου άρχισε να μουδιάζει, άρχισα να ιδρώνω. Όλο μου το σώμα φώναζε, «τρέξε, φύγε, βγες έξω». Ήξερα πως πρέπει να δώσω τη σκυτάλη στους συναδέλφους μου και μπορούσα να δω με την άκρη του ματιού μου ότι γινόταν μια κίνηση στο στούντιο. Δεν είχα καθαρή εικόνα, κάτι έπρεπε να κάνω ενώ βρισκόμουν σε κρίση πανικού και το μόνο πράγμα που μπορούσα να σκεφτώ ήταν να πω:»Έι, παθαίνω κρίση πανικού»», δήλωσε ο Byrne.