Είναι εδώ και αρκετό καιρό που η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης στο νησί της Κρήτης.

Η Δέσποινα Βανδή τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε σε γλέντι στο Ρέθυμνο και το διασκέδασε δεόντως με την αγαπημένη της κρητική μουσική και τα τραγούδια του καλού της φίλου Μανώλη Κονταρού.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν στο πανηγύρι του Γερανίου όπου έπαιζε ο Μανώλης Κονταρός, με την τραγουδίστρια να ανεβαίνει κάποια στιγμή στη σκηνή.

Πήρε το μικρόφωνο και η Δέσποινα Βανδή

Η τραγουδίστρια πήγε μπροστά στη σκηνή, χειροκροτώντας τον θερμά και απολαμβάνοντας τη μαντινάδα που της αφιέρωσε: «ειναι η χαρά μου σήμερα ο κόσμος δεν τη βάνει στο πανηγύρι η Βανδή ηρθενε στο Γεράνι».

Λίγο αργότερα η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο προκειμένου να ερμηνεύσει μερικά τραγούδια μπροστά στο κοινό που έδειχνε να απολαμβάνει την παρουσία της, απαθανατίζοντας τις στιγμές με τα κινητά τους.

View this post on Instagram

A post shared by Greek Arrow (@greek_arrow)

Δύο πολύ καλοί φίλοι και καλλιτέχνες

Οι Δέσποινα Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης και Μανώλης Κονταρός είναι πολύ καλοί φίλοι ενώ ο τελευταίος έχει δηλώσει πως θα γίνει ο κουμπάρος της.

Η Δέσποινα Βανδή, είναι γνωστή για την εκτίμησή της προς το νησί και τους λαϊκούς καλλιτέχνες του, ενώ συμμετείχε ενεργά στη γιορτή και απόλαυσε τις ερμηνείες του Μανώλη Κονταρού, με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση.

Ο Μανώλης Κονταρός, ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της Κρήτης, είναι γνωστό πως δεν κυνηγά τα καλλιτεχνικά κυκλώματα, δεν θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις και προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ.

Με τον Βασίλη Μπισμπίκη έχουν μια πολύ στενή σχέση και πολλούς κοινούς φίλους, ενώ ο ηθοποιός και ο λαουτιέρης έχουν ανταλλάξει και… μαντινάδες!