Ένας επενδυτής βρέθηκε εγκλωβισμένος σε μια πικρή αντιπαράθεση με τον Κέβιν Σπέισι, ο οποίος φέρεται να αρνείται να εκκενώσει το πολυτελές διαμέρισμά του στη Βαλτιμόρη, το οποίο πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο Sam Asgari απέκτησε το ακίνητο με θέα τη θάλασσα σε τιμή ευκαιρίας κατά τη διάρκεια δημοπρασίας στο Baltimore Circuit Court. Αυτό που φαινόταν σαν μια ομαλή συμφωνία, μετατράπηκε γρήγορα σε πονοκέφαλο, καθώς ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να μην παραδίδει τα κλειδιά.
«Αυτή τη στιγμή αρνείται να φύγει» αποκάλυψε για τον διάσημο ηθοποιό ο Sam Asgari στο Baltimore Banner. «Ζητά έξι μήνες για να φύγει από το ακίνητο χωρίς να πληρώσει τίποτα».

Τι απαντά ο δικηγόρος του Κέβιν Σπέισι

Ο Asgari συμπλήρωσε ότι η άρνηση του Κέβιν Σπέισι να φύγει τον ανάγκασε σε διαπραγματεύσεις με τους δικηγόρους του ηθοποιού.
Ωστόσο, ο Edward U. Lee III, δικηγόρος του Κέβιν Σπέισι, απάντησε σε αυτούς τους ισχυρισμούς. «Η κατηγορία του κ. Asgari είναι ψευδής» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το ακίνητο που κάποτε ονομαζόταν το πιο εξαιρετικό σπίτι της Βαλτιμόρης ήταν η κύρια κατοικία του Κέβιν Σπέισι κατά τη διάρκεια της ταραχώδους περιόδου μετά την απόλυσή του από την επιτυχημένη σειρά του Netflix «House of Cards», μετά από πολλαπλές κααγγελίες για σεξουαλική επίθεση.

Ο Κέβιν Σπέισι είχε αρχικά αγοράσει την έπαυλη έναντι 5,65 εκατομμυρίων δολαρίων το 2017.

Η αγορά του Asgari σφραγίστηκε με μια κατάθεση 100.000 δολαρίων. Μόλις η πώληση επικυρωθεί από τα δικαστήρια, θα μπορούσε ενδεχομένως να νικήσει στη διαδικασία έξωσης, πιθανώς με τη βοήθεια των αρχών.