Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπεν Άφλεκ είχε τα γενέθλια που ήθελε – Έμεινε σπίτι με τα παιδιά του και τις γυναίκες της ζωής του

Ο Μπεν Άφλεκ είχε τα γενέθλια που ήθελε – Έμεινε σπίτι με τα παιδιά του και τις γυναίκες της ζωής του

Ο Μπεν Άφλεκ επέλεξε να γιορτάσει τα 52α γενέθλια του άκρως οικογενειακά. Έμεινε σπίτι με τα παιδιά του και δέχτηκε την επίσκεψη της Τζένιφερ Γκάρνερ και της Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο Μπεν Άφλεκ γιόρτασε τα 52α γενέθλιά του την Πέμπτη 15 Αυγούστου με μια μικρή γιορτή στο σπίτι με τα παιδιά του.

«Είναι ακριβώς αυτό που ήθελε. Δεν ήθελε να βγει για να γιορτάσει. Τα παιδιά του είχαν δώρα και ήταν χαριτωμένο. Η Τζένιφερ Λόπεζ πέρασε για να του ευχηθεί» σημειώνει χαρακτηριστικά πηγή στο People για τα οικογενειακά γενέθλια του Μπεν Άφλεκ.

Ο διάσημος ηθοποιός μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ τη 18χρονη Violte, τη 15χρονη Seraphina και τον 12χρονο Samuel. Η ηθοποιός εθεάθη να επισκέπτεται το ενοικιαζόμενο σπίτι του Μπεν Άφλεκ στο Brentwood της Καλιφόρνιας νωρίτερα μέσα στην ημέρα.

Η σύζυγός του Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη να φεύγει από το ενοικιαζόμενο σπίτι του ηθοποιού λίγες ώρες μετά την επίσκεψη της Τζένιφερ Γκάρνερ. «Τα παιδιά ήταν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας με τον Μπεν. Δεν έφυγε καθόλου από το σπίτι για τα γενεθλία του» υποστηρίζει η πηγή.

«Σύννεφα» για Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκαν σε μια οικεία τελετή στο Λας Βέγκας του 2022 προτού γιορτάσουν τον γάμο τους με μια τελετή στην Τζόρτζια μπροστά σε φίλους και συγγενείς τον Αύγουστο. Οι φήμες όμως το τελευταίο διάστημα θέλουν το λαμπερό ζευγάρι να οδεύει προς το διαζύγιο.

Την ημέρα των γενεθλίων του Μπεν Άφλεκ, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σόλο στη βραδιά έναρξης του Intuit Dome στο Inglewood της Καλιφόρνιας, το οποίο περιελάμβανε ερμηνείες από τον Bruno Mars και τη Lady Gaga.

Η σταρ του Atlas παρευρέθηκε στην εκδήλωση αφού δημοσίευσε σόλο στιγμιότυπα στο Instagram, φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα Dior.

Η γρήγορη επίσκεψη στο σπίτι του Μπεν Άφλεκ για τα γενέθλιά του έρχεται αφού η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε μόνη τα γενέθλιά της τον Ιούλιο, περνώντας τις ώρες της στα Hamptons, απουσία του Μπεν Άφλεκ.

Η απουσία του Μπεν Άφλεκ από τα γενέθλιά της ήρθε αφότου το ζευγάρι είχε περάσει χωριστά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, εν μέσω εντάσεων στον γάμο τους.

«Λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα συμβαίνουν, η Τζένιφερ Λόπεζ περνά ένα όμορφο καλοκαίρι. Έχει φύγει και είναι σε θέση να επικεντρωθεί σε όσα θα ακολουθήσουν» υποστηρίζει η πηγή. «Η Τζένιφερ Λόπεζ προσπαθεί να βρει ένα νέο σπίτι για να κάνει μια νέα αρχή. Έχει πάντα καλή συμπεριφορά, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν είναι τέλεια».

Sports in

Η ιδιαίτερη ανάλυση για τον Γουόκαπ: «Μπορεί να κάνει το… άλμα στο ΝΒΑ;»

Ο Τόμας Γουόκαπ, οι εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα και η ανάλυση για το ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024