Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Η ημέρα που περίμενες. Όχι επειδή είναι Σάββατο, αλλά ξαφνικά όλα τα πράγματα σήμερα στη ζωή σου αποπνέουν έναν αέρα αισιοδοξίας. Εκμεταλλεύσου το – κάνε τις κινήσεις που χρειάζεται τόσο στους δικούς ανθρώπους όσο και στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις για να δείξεις ότι είσαι εκεί.

Στα θετικά: ευκαιρία να δείξεις στη δουλειά ότι είσαι ο άνθρωπός τους. Αρκεί μόνο να αρχίσεις να σκέφτεσαι έξω από τα συνηθισμένα.

Στα αρνητικά: ο μεγαλύτερός σου αντίπαλος είναι ο εαυτός σου. Μην σκέφτεσαι συνεχώς τα στραβοπατήματα προηγούμενων ημερών.

Ταύρος

Η αυτοπεποίθησή σου βαράει… κόκκινο. Νιώθεις πως ότι και να κάνεις τώρα θα το καταφέρεις. Κι αυτό είναι καλό, αλλά θέλει και μέτρο. Μην πας να αλλάξεις ότι σε ενοχλεί με μια κίνηση και στα γρήγορα. Βάλε προτεραιότητες, σκέψου τα λόγια που θα πεις και κα΄νε μικρά, αλλά σταθερά βήματα προς τον δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις.

Στα θετικά: και Σάββατο και καλοκαίρι και αυτοπεποίθηση; Τι άλλο πιο θετικό χρειάζεσαι;

Στα αρνητικά: τα συναισθηματικά σου, καθώς σε κάποια πράγματα θα πρέπει να βάλεις ένα τέλος. Πάρε βαθιά ανάσα πρώτα.

Δίδυμος

Ξέρεις τι λέει ο σοφός λαός: αν καείς στο χυλό, φυσάς και το γιαούρτι. Κάπως έτσι είσαι κι εσύ αυτή την περίοδο. Έρχονται ανατροπές στην καθημερινότητά σου, κάποιες από αυτές μάλιστα τις περίμενες πως και πως, αλλά τώρα σε πιάνουν οι ανασφάλειες και οι αρνητικές σκέψεις και δεν είσαι σίγουρος για το τι θα κάνεις. Ψυχραιμία και σκέψου καθαρά. Στο χέρι σου είναι.

Στα θετικά: νέες γνωριμίες εμφανίζονται στην προσωπική σου ζωή, που κάποιες από αυτές μπορεί να σε εκπλήσσουν ευχάριστα.

Στα αρνητικά: αυτές οι ανασφάλειες δεν σε αφήνουν να ευχαριστηθείς τις καλές στιγμές. Βάλ’ τες για λίγο στην άκρη.

Καρκίνος

Ξέρουμε ότι σου είναι δύσκολο, αλλά θα κάνουμε μια προσπάθεια: μπορείς να χαλαρώσεις λίγο; Λίγο. Σάββατο είναι, άσε τα προβλήματα στην άκρη, κάνε καμιά βόλτα, πέρνα ωραία – έτσι για αλλαγή. Και αύριο μέρα θα είναι, τα προβλήματα εκεί θα είναι.

Στα θετικά: το καλό κλίμα στη σχέση σου, αρκεί να αφήσεις το άγχος και τις πολλές υποχρεώσεις σου για λίγο στην άκρη.

Στα αρνητικά: ξέρουμε ότι κάνεις όνειρα και περιμένεις κάποιες αλλαγές να έρθουν σύντομα, αλλά μην σε πάρει από κάτω αν αυτό αρχίσει να συμβεί.

Λέων

Το σημαντικό πράγμα σε αυτή τη ζωή είναι να είσαι ο εαυτός σου και όχι να δείχνεις αυτό που θέλουν να δουν οι άλλοι. Βάλ’ το καλά στο μυαλό σου, γιατί έχοντας υιοθετήσει αυτό το ύφος στο τέλος καταφέρνεις να τους κρατάς όλους μακριά. Σταμάτα να τα υπεραναλύεις όλα και προσπάθησε να βρεις μερικές στιγμές ηρεμίας. Μόνο καλό για σένα θα είναι αυτό.

Στα θετικά: αρχίζεις να συνειδητοποιείς σταδιακά ότι αυτή η εμμονή με τα επαγγελματικά σου, σε έχουν κρατήσει πίσω σε άλλα πράγματα. Τουλάχιστον το καταλαβαίνεις.

Στα αρνητικά: περνάς μια παρατεταμένη περίοδο ξηρασίας στα αισθηματικά και δυστυχώς αυτό δεν θα αλλάξει άμεσα.

Παρθένος

Θέλεις να τα έχεις όλα υπό έλεγχο και νιώθεις να… τρελαίνεσαι όταν δεν το καταφέρνεις. Ωστόσο, μερικές φορές είναι καλό να αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Άσε μια φορά να συμβεί αυτό και δεν ξέρεις: μπορεί να σου αρέσει.

Στα θετικά: είναι η μέρα όπου θα υπάρχουν ωραίες εκπλήξεις από φίλους. Μην φρικάρεις, αυτού του τύπου οι εκπλήξεις είναι για καλό.

Στα αρνητικά: νιώθεις, χωρίς κάποιο προφανή λόγο, ότι κάτι θα πάει στραβά στη ζωή σου και αυτό επηρεάζει την καθημερινότητά σου.

Ζυγός

Καλά τα είχες φτιάξει εσύ στο μυαλό σου τα σχέδιά σου για σήμερα, αλλά οι ανατροπές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην τις αφήσεις να σου χαλάσουν την καλή διάθεση που έχεις – κι αν χρειαστεί πες κι ένα «όχι». Δεν θα σου πάρει κανείς το κεφάλι.

Στα θετικά: το σχέδιο σπίτι, καναπές, χαλάρωση που είχες σκεφτεί. Μπορεί και να σου βγει.

Στα αρνητικά: εργασιακά τηλεφωνήματα από το πουθενά, ικανά να σου χαλάσουν τη διάθεση.

Σκορπιός

Από τη μια είσαι χαρούμενος από την άλλη αγχωμένος. Από τη μια θέλεις να το ζήσεις έντονα από την άλλη νιώθεις κουρασμένος. Να σου πω τι σου λείπει: ξεκούραστες διακοπές. Ίσως είναι λίγο δύσκολο να τις οργανώσεις γιατί έχεις πολλά στο κεφάλι σου, αλλά καλό θα είναι να το δοκιμάσεις.

Στα θετικά: μετά από καιρό νιώθεις ότι δεν σε κυνηγούν οι υποχρεώσεις και είσαι αποφασισμένος να το ζήσεις.

Στα αρνητικά: περνάς μια περίοδο άγχους που δεν μπορείς να καταλάβεις από που πηγάζει. Φρόντισε να μην γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

Τοξότης

Είσαι αισιόδοξος ότι κάτι θετικό έρχεται κι αυτό είναι καλό. Όμως, άστο να έρθει αυτό σε εσένα και μην το κυνηγάς από πίσω, γιατί στο τέλος θα χαθείς σε ένα φαύλο κύκλο. Είναι άλλο η προσμονή για κάτι και άλλο η εμμονή για κάτι. Φρόντισε να ανήκεις στην πρώτη κατηγορία.

Στα θετικά: μετά από καιρό αναθεωρείς κάποιες από τις αποφάσεις που είχες πάρει παλιότερα και σε κράτησαν πίσω.

Στα αρνητικά: μην αφήσεις τις φιλοδοξίες σου να σε πνίξουν, τόσο εσένα όσο και τους δικούς σου. Βάλε ένα φρένο.

Αιγόκερως

Δυσκολεύεσαι λίγο να κρατήσεις την ισορροπία στην ζωή και την καθημερινότητά σου. Είσαι ή του ύψους ή του βάθους σε όλα. Μήπως ήρθε ο καιρός να βάλεις ένα μέτρο; Δεν χρειάζεται ούτε να πέφτεις με τα μούτρα ούτε να μην ασχολείσαι καθόλου, γιατί οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν στο τέλος τι σε ενδιαφέρει και μοιραία χάνεις ευκαιρίες.

Στα θετικά: μερικές συζητήσεις θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Χρειάζεται και αυτό.

Στα αρνητικά: έχεις πέσει με τα μούτρα στα ερωτικά σου, που έχεις αφήσει στην… απέξω τους δικούς σου ανθρώπους.

Υδροχόος

Έχεις κλειστεί στον εαυτό σου, δεν δείχνεις εύκολα εμπιστοσύνη και προσπαθείς να τα λύσεις όλα μόνος σου. Όμως, πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είσαι μόνος σου. Άφησε αυτούς που θέλουν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποια προβλήματά σου.

Στα θετικά: καταλαβαίνεις, έστω και λίγο, ότι ήρθε ο καιρός να αφήσεις πίσω σου πράγματα που σε πλήγωσαν.

Στα αρνητικά: δεν εκφράζεσαι, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.

Ιχθύς

Κλείσε το κινητό, τα αυτιά, τα μάτια, τις σκέψεις σου και πήγαινε σε καμιά ήρεμη παραλία να απολαύσεις το καλοκαίρι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να χαλαρώσεις. Μην μπεις σε συζητήσεις και αναλύσεις, δεν θα βγάλουν πουθενά και ακόμα μια ημέρα θα φύγει τσάμπα.

Στα θετικά: το νιώθεις και εσύ μέσα σου, ότι χρειάζεται να ξεφύγεις λίγο.

Στα αρνητικά: είσαι τόσο πιεσμένος που στις πρώτες συζητήσεις θα ξεσπάσεις και θα χάσεις το δίκιο σου.