Κυριακή 18 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη in: Μήνυση κατά της διευθύντριας της ΔΟΥ Μυκόνου για «παράβαση καθήκοντος» (!) από τους υπεύθυνους σφραγισμένου μπαρ στο νησί

Αποκάλυψη in: Μήνυση κατά της διευθύντριας της ΔΟΥ Μυκόνου για «παράβαση καθήκοντος» (!) από τους υπεύθυνους σφραγισμένου μπαρ στο νησί

Εντυπωσιακή επιλογή από υπευθύνους καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Υποστηρίζουν ότι υπάρχει «πόλεμος συμφερόντων» γύρω από το εν λόγω κατάστημα που πιθανόν «προκαλεί» ελέγχους των κρατικών αρχών  

Σε μήνυση για «παράβαση καθήκοντος» εναντίον της διευθύντριας  της ΔΟΥ Μυκόνου προχώρησε -όπως αποκαλύπτει το in- ο ιδιοκτήτης γνωστού μπαρ εστιατορίου στο «νησί των Ανέμων» που σφραγίστηκε για παραβάσεις που εντόπισε η Οικονομική Αστυνομία!

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή όσο και πρωτοφανή επιλογή υπευθύνων καταστήματος  υγειονομικού ενδιαφέροντος κι ένα ακόμη επεισόδιο στον «πόλεμο των συμφερόντων» ή και τα παρεπόμενα του στο τουριστικό νησί των Κυκλάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι του μπαρ εστιατορίου αποδίδουν στην προϊσταμένη της Εφορίας στο νησί ότι «κακώς σφράγισε το εν λόγω κατάστημα γιατί ανήκει σε ξενοδοχειακή μονάδα και δεν μπορεί να κλείσει για μεμονωμένες παραβάσεις μη εξυπηρετώντας πλέον και τους πελάτες της ξενοδοχειακής μονάδας».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες στην μήνυση που κατέθεσαν οι υπεύθυνοι του εν λόγω μπαρ εστιατορίου στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου σημειώνουν ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα υπήρχαν προστριβές κι επεισόδια με άτομα από την Αθήνα που είχαν μερίδιο στην ιδιοκτησία του. Αφήνοντας δηλαδή να εννοηθεί ότι  ίσως υπήρχαν σκόπιμες καταγγελίες που προκάλεσαν τους ελέγχους της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με δελτίο τύπου των αρχών ασφαλείας που εκδόθηκε προ μερικών ημερών για ελέγχους της Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα σε Μύκονο αλλά και Χαλκιδική μνημονευόταν για την προαναφερόμενη περίπτωση ότι «στο μπαρ-εστιατόριο βρέθηκε να απασχολείται εργαζόμενος, που δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, επτά εργαζόμενοι να απασχολούνται εκτός δηλωθείσας ημέρας εργασίας, ενώ διαπιστώθηκε και η μη έκδοση έξι παραστατικών στοιχείων λιανικής πώλησης, φορολογικού έτους 2024, συνολικής αξίας 4.719 ευρώ, παράβαση για την οποία προβλέπεται 48ωρη αναστολή λειτουργίας».

Sports in

«Τούρμπο» το δέκα το καλό

Ο Ζέλσον βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση και είναι αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα την φετινή σεζόν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024