Στο Ρέθυμνο βρέθηκε την παραμονή Δεκαπενταύγουστου η Δέσποινα Βανδή. Ο καλός της φίλος, Μανώλης Κονταρός έπαιζε στο πανηγύρι του Γερανίου και η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον γνωστό λαουτιέρη.

Η τραγουδίστρια με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, πήγαν στο χωριό Γεράνι και διασκέδασαν. Η ίδια, δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται την Κρήτη με κάθε ευκαιρία που έχει ανάμεσα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Στο πανηγύρι του Γερανίου διασκέδαζε τον κόσμο ο Μανώλης Κονταρός με τον Χρήστο Τζανιδάκη και το συγκρότημά τους.

Ο πολύ καλός φίλος της τραγουδίστριας εμφανιζόταν στο Δημοτικό Σχολείο Γερανίου, όπου και μαζεύτηκε όλη η παρέα της Δέσποινας Βανδή και του ίδιου για να τον απολαύσει.

Ο Μανώλης Κονταρός, μάλιστα δεν παρέλειψε να της αφιερώσει και ένα στίχο ο οποίος αφορούσε την παρουσία της τραγουδίστριας στο πανηγύρι, ενώ η Δέσποινα Βανδή είπε μαζί του ένα τραγούδι.

Δύο πολύ καλοί φίλοι και καλλιτέχνες

Οι Δέσποινα Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης και Μανώλης Κονταρός είναι πολύ καλοί φίλοι ενώ ο τελευταίος έχει δηλώσει πως θα γίνει ο κουμπάρος της. Η Βανδή, είναι γνωστή για την εκτίμησή της προς το νησί και τους λαϊκούς καλλιτέχνες του, ενώ συμμετείχε ενεργά στη γιορτή και απόλαυσε τις ερμηνείες του Μανώλη Κονταρού, με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση.

Ο Κονταρός, ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της Κρήτης, είναι γνωστό πως δεν κυνηγά τα καλλιτεχνικά κυκλώματα, δεν θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις και προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ. Με τον Βασίλη Μπισμπίκη έχουν μια πολύ στενή σχέση και πολλούς κοινούς φίλους, ενώ ο ηθοποιός και ο λαουτιέρης έχουν ανταλλάξει και…μαντινάδες!