Με έναν ιδιαίτερα και πολύ πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ένας νεαρός από την Κρήτη, να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του και να αποσπάσει το πολυπόθητο «Ναι». Ο νεαρός πήγε με την κοπέλα του σε ένα ενυδρείο στο Ηράκλειο για να κάνει πρόταση γάμου.

Την ώρα που πραγματοποιούσαν την επίσκεψη, βρέθηκαν μπροστά σε έναν δύτη, ο οποίος καταδύθηκε μετά από συμφωνία με τον νεαρό και «έδωσε» το μήνυμα στην αγαπημένη του. Ο νεαρός, τελικά, άκουσε το πολυπόθητο «Ναι» και όλοι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να χειροκροτήσουν το ζευγάρι.

Τι κρατούσε ο δύτης

Όλη η σκηνή απαθανατίστηκε και κοινοποιήθηκε από τη σελίδα του Ενυδρείου στο Facebook.

Η πρόταση γάμου που κρατούσε ο δύτης έγραφε:

«Στα πιο όμορφα μονοπάτια της ζωής μου, θέλω να είσαι η πριγκίπισσα που θα με συντροφεύει. Όμορφή μου, κάνε με ευτυχισμένο και πες μου το ΝΑΙ!! Εμμανουέλα μου σ΄αγαπώ, θέλεις να με παντρευτείς;;;»

Δείτε την ανάρτηση

Το Ενυδρείο έκανε μία ανάρτηση, η οποία έγραφε:

« Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του μοιράστηκε μαζί μας ένας φίλος του Ενυδρείου Κρήτης Ο Σωτήρης Αγγελέτος, με έναν ιδιαίτερο τρόπο μετέτρεψε μία φαινομενικά απλή επίσκεψη στο Ενυδρείο Κρήτης σε πρόταση γάμου, στην εκλεκτή της καρδιάς!

Ο δύτης μας καταδύθηκε, «έδωσε» το μήνυμα και κατάφερε να ακουστεί το πολυπόθητο ΝΑΙ!! Οι επισκέπτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Ενυδρείο ενθουσιασμένοι χειροκρότησαν και συνεχάρηκαν το ζευγάρι.
Το προσωπικό του Ενυδρείου Κρήτης έχοντας δώσει τον καλύτερό του εαυτό γι αυτή τη μοναδική στιγμή, εύχεται στο ζευγάρι μία ζωή γεμάτη αγάπη και όμορφες στιγμές όπως αυτή.»