Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική: Σοκαριστικό βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar

Χαλκιδική: Σοκαριστικό βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar

Με αφορμή την καθυστέρηση στην παράδοση μιας παραγγελίας, η βουλγαρική μαφία φέρεται να προσπάθησε να λύσει τις διαφορές της.

Με αφορμή την καθυστέρηση σε μια παράδοση παραγγελίας, ένα beach bar στη Χαλκιδική μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Όπλα, μαχαίρια και πτυσσόμενα γκλομπ αποτέλεσαν την συνέχεια σε ένα ασυνήθιστο φαινόμενο για beach bar, με το σκηνικό να εκτυλίσσεται μπροστά σε έντρομους θαμώνες.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία οι εμπλεκόμενοι στον καυγά είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς και τα πράγματα ξέφυγαν, με τους θαμώνες του καταστήματος, να τρέχουν για να ξεφύγουν από το πεδίο μάχης. Τα βουλγαρικά ΜΜΕ, εστιάζουν στην αθέατη όψη των όσων έγιναν. Εντός συνόρων, οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας, σε βίντεο ντοκουμέντο που θα δείτε παρακάτω, δείχνουν μόνο ένα μέρος από τα όσα έγιναν.

Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας ελέγχουν την εμπλοκή της βουλγαρικής μαφίας πίσω από την αιματηρή συμπλοκή στο beach bar.

Πως ξεκίνησε ο καυγάς

Στο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται η παρέα από τη Βουλγαρία να ξεκινάει τον καυγά εκσφενδονίζοντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Αργότερα στο κατάστημα μπαίνει μία ομάδα από 6 μπράβους και η σύρραξη γενικεύεται. Τα τραπέζια αδειάζουν και ο κόσμος αρχίζει να φεύγει να απομακρυνθεί.

Η άγρια συμπλοκή συνεχίζεται και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, με τους Βούλγαρους πελάτες να ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη του μπαρ, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, τον οποίο συνεχίζουν να χτυπούν αλύπητα, ακόμη και όταν πια είναι ξαπλωμένος στο έδαφος, αδύναμος να αντιδράσει.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου του 2024. Παρέα πέντε ατόμων από τη Βουλγαρία φέρεται να επιτέθηκε στον επίσης βουλγαρικής καταγωγής ιδιοκτήτη γνωστού beach bar, με το πρόσχημα ότι καθυστέρησε η παραγγελία τους. Το επεισόδιο δεν άργησε να πάρει διαστάσεις μπροστά στα μάτια των έντρομων θαμώνων που δεν ήξεραν πώς να προφυλαχθούν.

Οι δράστες άρχισαν να ξυλοκοπούν άγρια τον σερβιτόρο, ενώ έβγαλαν τα πτυσσόμενα και τα μαχαίρια. Τρεις μπράβοι του μαγαζιού, επίσης υπήκοοι Βουλγαρίας, που έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο, άνοιξαν πυρ εναντίον της παρέας, τραυματίζοντας 3 άτομα το ένα σοβαρά, αφού δέχθηκε σφαίρα στο στέρνο.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι άτομα του υποκόσμου

Σύμφωνα με τον βουλγαρικό τύπο, όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί άνθρωποι του υποκόσμου της γειτονικής χώρας. Αμέσως η περιοχή γέμισε από αστυνομικούς οι οποίοι μπήκαν στο παραλιακό μπαρ προκειμένου να συλλάβουν τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου. Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη 5 ατόμων, ενώ έχουν ταυτοποιήσει έναν ακόμη δράστη και αναζητούν άλλα δυο πρόσωπα που συμμετείχαν στο πρωτοφανές επεισόδιο.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, να πρόκειται για προστριβές, μεταξύ των μελών της βουλγαρικής μαφίας, που έφτασαν στο σημείο να λύσουν τις διαφορές τους με όπλα και πως η καθυστέρηση της παραγγελίας, είναι μόνο η αφορμή.

Σύμφωνα και με τον βουλγαρικό τύπο ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική, που διατηρεί κατάστημα εστίασης και στη Σόφια, το οποίο είναι στέκι της βουλγαρικής ελίτ, αλλά και βουλευτών της γειτονικής χώρας, είναι φίλος με τον αρχηγό της παρέα των 5 που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο, ο οποίος αναφέρεται με το παρατσούκλι, «ο Βέλγος».

Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους και όλο το βίντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού το οποίο θα εξετάσουν καρέ καρέ προκειμένου να διαπιστώσουν, εάν είχε προηγηθεί και κάτι άλλο μεταξύ των εμπλεκομένων.

Οι πέντε συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Στην κατοχή τους οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ άλλων γκλοπ, σπρέι πιπεριού και μαχαίρια.

Τι λέει το Προξενείο της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη και το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας

Πληροφορίες που έλαβε το Γενικό Προξενείο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη από την Ελληνική Αστυνομία ανέφεραν ότι τις βραδινές ώρες της 16ης Αυγούστου, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο θέρετρο Χανιώτης δημιουργήθηκε διένεξη μεταξύ μιας ομάδας επτά Βούλγαρων πολιτών, του ιδιοκτήτη και του προσωπικού του καταστήματος, με αποτέλεσμα δύο άτομα να πυροβοληθούν και ένα να τραυματιστεί ελαφρά. Οι τραυματίες εισήχθησαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας.

Το Γενικό Προξενείο της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη ενημερώθηκε για το περιστατικό, έχει παράσχει βοήθεια στους συγγενείς των τραυματιών, παραμένει σε συνεχή επαφή με τις ελληνικές αρχές και συνεχίζει να παρακολουθεί την υπόθεση.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πολυγύρου. Η κατάσταση της υγείας του άνδρα που πυροβολήθηκε εκτιμάται από τους γιατρούς ως «ιδιαίτερα σοβαρή».

Το News24Sofia στο άνω βίντεο αναφέρει πως «Το αφεντικό του υποκόσμου Kircho Ruskia και οι φρουροί του οργάνωσαν την αιματηρή ανταλλαγή πυροβολισμών στη Χαλκιδική».

Πηγές: Megatv.com, BTA, Sofia24News

Sports in

«Τούρμπο» το δέκα το καλό

Ο Ζέλσον βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση και είναι αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα την φετινή σεζόν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024