Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Trend alert: Το φόρεμα που κατακτά τα social media έχει την πιο ενδιαφέρουσα αντίθεση

Trend alert: Το φόρεμα που κατακτά τα social media έχει την πιο ενδιαφέρουσα αντίθεση

Εάν επιθυμείte να είστε στην κορυφή των τάσεων και να κάνετε ένα fashion statement που δεν θα περάσει απαρατήρητο, τότε αυτό το φόρεμα είναι η ιδανική επιλογή για τη γκαρνταρόμπα σας.

Τον τελευταίο καιρό, ένα συγκεκριμένο φόρεμα έχει γίνει παντού θέμα συζήτησης και δεν μπορώ να το αγνοήσω κάθε φορά που ανοίγω το feed μου στα social media. Ως fashion editor με δέκα χρόνια εμπειρίας, το feed μου είναι γεμάτο από τις πιο στιλάτες γυναίκες, τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και τις κορυφαίες τάσεις, οπότε όταν ένα κομμάτι εμφανίζεται ξανά και ξανά, ξέρω ότι πρόκειται για κάτι σημαντικό.

Αυτό το φόρεμα, που φέρει την υπογραφή του αυστραλιανού fashion brand Arcina Ori, είναι το Paloma Dress. Ένα εντυπωσιακό κομμάτι που έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή των πιο γνωστών fashion girlies του Instagram, γυναίκες που έχουν καθορίσει τη μόδα της εποχής μας με το μοναδικό τους στυλ.

Το έχω δει φορεμένο από τις πιο στιλάτες και επιδραστικές γυναίκες της μόδας, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίδας καλλονής Leonie Hanne, η οποία έχει γίνει παγκόσμιο fashion icon. Δεν είναι, όμως, μόνο η Leonie· πολλές ακόμη κορυφαίες fashionistas έχουν υιοθετήσει αυτό το φόρεμα, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή θέση του στις τάσεις της μόδας.

Το Paloma Dress κοστίζει περίπου 420 ευρώ και είναι ένα εκθαμβωτικό μείγμα διαχρονικής κομψότητας και σύγχρονου στυλ. Στην ουσία, πρόκειται για ένα μαύρο μάξι φόρεμα με λεπτές τιράντες και κομψό ντεκολτέ, το οποίο αποπνέει αριστοκρατικότητα και φινέτσα. Το design του συνδυάζει τη minimal αισθητική με τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες, κάνοντάς το ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Αυτό που πραγματικά κάνει το Paloma Dress να ξεχωρίζει, όμως, είναι η φούστα του σε γραμμή Α. Η φούστα αυτή διαθέτει πάνελ από τα οποία ξεδιπλώνονται ελαφρά κομμάτια από ζορζέτ ύφασμα σε ιβουάρ απόχρωση. Το τελικό αποτέλεσμα δημιουργεί ένα οπτικό παιχνίδι αντιθέσεων, όπου οι πτυχώσεις του μαύρου υφάσματος αποκαλύπτουν το λευκό ζορζέτ, προσδίδοντας μια σοφιστικέ, σχεδόν αβίαστη κομψότητα. Αυτή η έξυπνη αντίθεση χρωμάτων και υφών ενισχύει την αίσθηση ρευστότητας στην κίνηση, κάνοντας το φόρεμα να τραβάει τα βλέμματα σε κάθε βήμα.

Το Paloma Dress είναι η απόλυτη έκφραση της μοντέρνας θηλυκότητας και της διαχρονικής κομψότητας, και είναι σίγουρα μια από τις πιο αξιομνημόνευτες τάσεις της φετινής σεζόν. Εάν επιθυμείte να είστε στην κορυφή των τάσεων και να κάνετε ένα fashion statement που δεν θα περάσει απαρατήρητο, τότε αυτό το φόρεμα είναι η ιδανική επιλογή για τη γκαρνταρόμπα σας.

Πηγή: grace.gr

Sports in

Η ιδιαίτερη ανάλυση για τον Γουόκαπ: «Μπορεί να κάνει το… άλμα στο ΝΒΑ;»

Ο Τόμας Γουόκαπ, οι εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα και η ανάλυση για το ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024