Το “slob” κούρεμα είναι η νέα εκδοχή του δημοφιλούς bob haircut και αξίζει την προσοχή σας. Είναι ιδανικό για αυτήν την εποχή που ο καύσωνας καλά κρατεί, ενώ θα κάνει αμέσως πιο κομψή την εμφάνισή σας. Εάν σκέφτεστε να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά, είστε στο κατάλληλο άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε, λοιπόν, για να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το κορυφαίο haircut trend που δε χρειάζεται πολλά-πολλά.

Τι είναι το slob κούρεμα

Ο όρος “slob” προέρχεται από την ένωση των λέξεων “sleek” και “bob”. Είναι ένα κομψό, μινιμαλιστικό κούρεμα που δε χρειάζεται πολλή συντήρηση αλλά ούτε και πολύ styling. Το slob haircut δεν έχει φΙλάρισμα, αλλά το μήκος του είναι ίδιο σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών και φτάνει περίπου εκεί που τελειώνει το πρόσωπο, δηλαδή κάπου στο ύψος του πηγουνιού -φυσικά, μπορείτε να το φέρετε και λίγο πιο κάτω για να νιώθετε πιο safe. Οι celebrities ήδη λατρεύουν την τάση– η Sarah Michelle Gellar έκανε ένα τέλειο slob κούρεμα που είδαμε στα GLAAD Media Awards και η Kelly Rowland την ακολούθησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HIRO OCHI (@hirohair)

Στο slob κούρεμα ο κομμωτής θα κόψει τα μαλλιά σας στο ύψος της κλείδας σας. Εάν έχετε πολύ κοντά μαλλιά, σχεδόν, αγορέ, αλλά θέλετε να δοκιμάσετε το trend, η τοποθέτηση extensions θα τους δώσει το επιθυμητό μήκος για το slob haircut. Επίσης, εάν έχετε πολύ πυκνά μαλλιά, τότε ίσως ο κομμωτής σας θελήσει να τα αραιώσει στις άκρες τους.

Styling tips

Εάν έχετε κάνει μόλις ένα slob haircut, αλλά δεν ξέρετε πώς να του «φερθείτε» στο styling, τα πράγματα είναι απλά. Οι hairstylists προτείνουν να έχετε καλύτερα τα μαλλιά σας ίσια για ένα πιο κομψό και αυστηρό look, αλλά και για να φαίνεται καλύτερα το μήκος τους. Για να το πετύχετε, ψεκάστε αρχικά τα μαλλιά σας με ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν και στη συνέχεια ισιώστε τα είτε με πιστολάκι και μια βούρτσα είτε με ένα εργαλείο για ίσιωμα. Ολοκληρώστε με λίγη λακ και είστε πανέτοιμες.

Πηγή: Vita