Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Κασσελάκης καταγγέλλει σχόλια μίσους κατά του ίδιου και του Τάιλερ από τρολ της ΝΔ – «Ο Μητσοτάκης υπεύθυνος»

Ο Κασσελάκης καταγγέλλει σχόλια μίσους κατά του ίδιου και του Τάιλερ από τρολ της ΝΔ – «Ο Μητσοτάκης υπεύθυνος»

«Η δημοσιοποίηση και η ετοιμότητα των έμμισθων τρολ ήταν τόσο καλά ενορχηστρωμένη από το Μαξίμου, που το γεγονός μάς ξεπερνά», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης

Καθιστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποκλειστικά υπεύθυνο για το σύνολο των σχολίων μίσους και ομοφοβίας που λαμβάνουμε στην πιο προσωπική μας στιγμή, υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, για τις αποτρόπαιες εκφράσεις που δέχεται ο ίδιος και ο σύντροφός του, Τάιλερ Μάκμπεθ, από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η λίστα γάμου τους.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, θέλοντας διαφάνεια, αλλά και για να, όπως είπε, διευκολυνθούν οι καλεσμένοι του ζευγαριού -πλειοψηφία των οποίων είναι από τις ΗΠΑ- επέλεξαν με τον σύντροφό του να δημιουργήσουν προφίλ σε ιστοσελίδα που δίνει τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσουν τον μήνα του μέλιτος (λίστα γάμου).

«Τα τρολ της ΝΔ παίρνουν εντολή και αρχίζουν να μας βρίζουν και να μας λοιδορούν»

«Σε όλους τους γάμους σε όλο τον κόσμο κάποιοι από τους προσκεκλημένους επιθυμούν να προσφέρουν δώρα. Επιλέξαμε συγκεκριμένο site και διαδικασία ως λίστα γάμου για τους εξής λόγους: 1. Η μεγάλη πλειοψηφία των καλεσμένων μας είναι από την Αμερική και το honeymoon fund είναι απλή και συνήθης πρακτική εκεί. 2. Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς «φακελάκια»- ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολούθως προσθέτει ότι «φιλοκυβερνητικό site βγάζει στη δημοσιότητα τη λίστα γάμου. Την ίδια στιγμή, τα τρολ της ΝΔ παίρνουν εντολή και αρχίζουν να μας βρίζουν και να μας λοιδορούν». Όπως είπε, «κάτω από τη λίστα γάμου μπαίνουν οπαδοί και γράφουν τις «ευχές» τους: Να ψοφήσετε και να καείτε στην κόλαση βρομοπουστάρες κομούνια».

«Έχουμε δει ότι για να ξεφύγει από δύσκολες στιγμές είναι ικανός για τα πάντα»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «η δημοσιοποίηση και η ετοιμότητα των έμμισθων τρολ ήταν τόσο καλά ενορχηστρωμένη από το Μαξίμου, που το γεγονός μάς ξεπερνά. Έχουμε δει ότι για να ξεφύγει από δύσκολες στιγμές είναι ικανός για τα πάντα. Όχι όμως ως το σημείο αυτό. Υπάρχει ένα ηθικό όριο στην πολιτική αντιπαράθεση».

Καταληκτικά αναφέρει πως αυτό δεν ισχύει «εκτός αν είσαι το τζάκι Μητσοτάκη. Ας είναι υπερήφανος για την ποιότητα της δημοκρατίας και της παιδείας που οικοδομεί».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Sports in

Πρεμιέρα στον «κόκκινο» Βόλο για τον Ολυμπιακό – Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ

Ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 20:00, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Super League και αναμένονται χιλιάδες οπαδοί των Πειραιωτών στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024