Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του Μουσταφά Φαλ – Όλα τα δεδομένα

Τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του Μουσταφά Φαλ – Όλα τα δεδομένα

Ο Ολυμπιακός και η ενημέρωση για τον Μουσταφά Φαλ, τα δεδομένα με τον τραυματισμό του και η περίπτωση του Φίλιπ Πετρούσεφ

O Μουσταφά Φαλ είχε τραυματιστεί πριν από τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό για την Basket League και θα έμενε εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού είχε βάλει ειδική μπότα διότι είχε κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, αλλά η αποθεραπεία του δεν πηγαίνει όπως θα έπρεπε και όπως περίμεναν και οι άνθρωποι των Πειραιωτών.

Για αυτό τον λόγο και τη Δευτέρα θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να διαπιστωθεί τι πρόβλημα υπάρχει κι έτσι να αποφασιστεί τι θα γίνει στη συνέχεια με την περίπτωση του Μουσταφά Φαλ, που φυσικά μπορεί να πει κανείς ότι επηρεάζει και την αντίστοιχη του Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο Φαλ μπορεί να μείνει περισσότερο καιρό εκτός δράσης από ότι υπολόγιζε το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού και ενδεχομένως να χάσει και το ξεκίνημα της σεζόν.

Μάλιστα το «Basketnews» αποκαλύπτει τι ακριβώς ισχύει στην περίπτωση του Φαλ, ενώ αναφέρει παράλληλα, πως εκτός από την απάντηση στον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς για τον Πετρούσεφ, ο Σέρβος ψηλός θα παραμείνει στο λιμάνι, όπως έχουν διαμηνύσει και οι πρόεδροι της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, στο εξωτερικό θεωρείται δεδομένο σχεδόν ότι λόγω της… ιδιαίτερης αποκατάστασης ο Φαλ θα χάσει το ξεκίνημα της χρονιάς και βλέπουμε, κάτι που σημαίνει αυτόματα ότι όλοι είναι απαραίτητοι στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Τι αναφέρει το «Basket News»:

«Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του Ολυμπιακού, η αποκατάσταση του Φαλ δεν εξελίσσεται όπως αναμενόταν και δεν μπορεί να αποκλειστεί καμία επιλογή όσον αφορά στη θεραπεία που θα επιλέξουν οι δύο πλευρές”, αναφέρει το ρεπορτάζ του εν λόγω site.

“Το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 3 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κόντρα στο Μαρούσι. Ωστόσο, τα επίσημα παιχνίδια ξεκινούν στις 28 Σεπτεμβρίου με το Super Cup Ελλάδας στη Ρόδο. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν ο Φαλ, ο οποίος είχε μέσο όρο 7,0 πόντους ανά ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, θα είναι διαθέσιμος τότε», προσθέτουν.

Sports in

Η ιδιαίτερη ανάλυση για τον Γουόκαπ: «Μπορεί να κάνει το… άλμα στο ΝΒΑ;»

Ο Τόμας Γουόκαπ, οι εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα και η ανάλυση για το ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024