Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Για πέντε χρόνια στην Παρί ο Ντουέ – Πόσα λεφτά «έσκασαν» οι Παριζιάνοι

Για πέντε χρόνια στην Παρί ο Ντουέ – Πόσα λεφτά «έσκασαν» οι Παριζιάνοι

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι και επίσημα ο Ντουέ, με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι ο Ντεζιρέ Ντουέ, καθώς οι πρωταθλητές Γαλλίας ανακοίνωσαν σήμερα (17/8) την απόκτηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού από τη Ρεν.

Ο νεαρός άσος, ο οποίος ήταν μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της Γαλλίας που κατέκτησε πριν λίγες ημέρες το ασημένιο μετάλλιο στο Παρίσι, αποτελεί το πέμπτο απόκτημα των πρωτευουσιάνων στη θερινή μεταγραφική περίοδο μετά τον Βραζιλιάνο μέσο, Γκαμπριέλ Μοσκάρδο (που αγοράστηκε φέτος τον χειμώνα), τον Ρώσο τερματοφύλακα, Ματβέι Σαφόνοφ, τον Πορτογάλο μέσο, Ζοάο Νέβες, και τον κεντρικό αμυντικό από τον Ισημερινό, Γουίλιαν Πάτσο.

Πόσα χρήματα δαπάνησε…

Η μεταγραφή του Ντουέ, η οποία, σύμφωνα με αρκετά ΜΜΕ, εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τα διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων, εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας αθλητικής πολιτικής της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει αποφασίσει να επικεντρωθεί σε νεαρούς παίκτες με πολύ μεγάλες δυνατότητες, ύστερα από την αποχώρηση του Κιλιάν Μπαπέ για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε συμβόλαιο με τη Ρεν μέχρι το 2026 και για τον οποίο ενδιαφερόταν και η Μπάγερν Μονάχου, έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του το 2022. Διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Γαλλίας από το τέλος του 2023, ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε ρόλο αναπληρωματικού στους Ολυμπιακούς Αγώνες υπό την καθοδήγηση του Τιερί Ανρί και πέτυχε ένα γκολ στην διάρκεια του τουρνουά.

Sports in

Πρεμιέρα στον «κόκκινο» Βόλο για τον Ολυμπιακό – Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ

Ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 20:00, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Super League και αναμένονται χιλιάδες οπαδοί των Πειραιωτών στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024