Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την πορεία του στη νέα Super League το βράδυ του Σαββάτου (17/8, 20.00) απέναντι στον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα προσπαθήσει να συνέλθει και να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τη Μάλμε για το Champions League και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα.

Όπως είναι λογικό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται απόψε να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με αρκετές αλλαγές, θέλοντας να ξεκουράσει μερικούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές που καταπονήθηκαν από τη μάχη με τους Σουηδούς, αλλά και για να τους έχει έτοιμους ενόψει του αγώνα με την Σάμροκ Ρόβερς που ακολουθεί.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό ματς με τον Πανσερραϊκό τους τραυματίες Κοτάρσκι, Τάισον και Ότο, αλλά και τον Μιχαηλίδη που εκτίει την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών. Παράλληλα, εκτός έμεινε και ο Μπάμπα για λόγους αποφόρτισης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Σορετίρε, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

Ο Πανσερραϊκός από την μεριά του θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην κατηγορία και να εντυπωσιάζει, καθώς πέρυσι τερμάτισε 7ος στα playout.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, εκτός έμειναν οι τραυματίες Σοφιανός και Μαρίνος, όπως επίσης και οι νεαροί Καραμανώλης, Παπαβασιλείου, Μαυρόπουλος, Βασιλάκος και Σαλβάνος, ενώ, κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Πέταρ Γκίγκιτς.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού:

Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Καρασαλίδης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Κουτσογούλας, Κατσουλίδης, Στάϊκος, Λιάσος, Καπτούμ, Περούτσι, Χατζηστραβός, Τομάς, Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.