Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Βόλου στο Πανθεσσαλικό με 2-0 για την πρώτη αγωνιστική της Super League και ξεκίνησε με το δεξί το νέο πρωτάθλημα.  Ένα αποτέλεσμα που χαροποίησε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος όμως τόνισε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να ήταν πιο επιθετική.

«Έχουμε την ικανότητα να παίξουμε καλύτερα, η ομάδα μου έπρεπε να ήταν πιο επιθετική», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ επισήμανε ότι όλοι οι παίκτες που είναι στο ρόστερ θα έχουν τις ευκαιρίες τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού:

«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα μου έπρεπε να ήταν πιο επιθετική, δώσαμε αρκετές ευκαιρίες στον αντίπαλο, δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να γίνεται αυτό και έπρεπε να κυριαρχήσουμε περισσότερο στο παιχνίδι. Έχουμε την ικανότητα να παίξουμε καλύτερα, σήμερα μπορεί να μην ήμασταν καλοί αλλά νικήσαμε σε άλλη περίπτωση μπορεί να μην γίνει αυτό, θα πρέπει να ήμαστε πιο επιθετικοί και πιο προσεχτικοί.»

Για τον Κωστούλα: «Είμαστε 24 παίκτες στο ρόστερ, όλοι οι παίκτες θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Ο Κωστούλας είναι αυτός που έκανε όλη την προετοιμασία με την ομάδα γιατί ο Ελ Καμπί είχε πρόβλημα τραυματισμού και ο Γιάρεμτσουκ ήρθε λίγο πιο μετά. Αποφάσισα να αγωνιστεί εκείνος γιατί το κέρδισε με την αξία του.»