Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: «Προστατεύουμε την ομάδα, έστω και μία ρίψη αντικειμένου κλείνει αυτόματα το γήπεδο για μία αγωνιστική»

ΠΑΟΚ: «Προστατεύουμε την ομάδα, έστω και μία ρίψη αντικειμένου κλείνει αυτόματα το γήπεδο για μία αγωνιστική»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της ζητά από τον κόσμο να προστατέψει την ομάδα, καθώς ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ αυστηροποιήθηκε.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την πορεία του στη νέα Super League το βράδυ του Σαββάτου (17/8, 20.00) απέναντι στον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ζητά από τους φιλάθλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ έχει αυστηρότερους κανόνες, αλλά και να στηρίζουν την ομάδα με τη φωνή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η Stoiximan Super League 2024-25 κάνει πρεμιέρα στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει την πορεία του για την υπεράσπιση του τίτλου κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Χρέος όλων μας να στηρίξουμε την ομάδα και να διασφαλίσουμε πως το γήπεδο μας θα μείνει ανοιχτό και θα αποτελέσει για μία ακόμα σεζόν το μεγάλο ατού των παικτών.

Η νέα σεζόν φέρνει αλλαγές στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, με αυστηρότερους κανόνες και ποινές για το παραμικρό λάθος.

Απαγορεύεται ρητά η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου από τις κερκίδες. Έστω και μία ρίψη αντικειμένου κλείνει αυτόματα το γήπεδο για μία αγωνιστική. Δεν πρέπει να δοθεί το παραμικρό δικαίωμα που μπορεί να στερήσει την δύναμη και το πάθος της γεμάτης Τούμπας από την ομάδα μας.

Επίσης αυστηρές είναι οι ποινές και για όποιον προσπαθήσει να μπει στο γήπεδο χωρίς να έχει στην κατοχή του ονομαστικό εισιτήριο και να έχει κάνει τη διαδικασία μέσω Gov.gr Wallet. Η αστυνομία θα κάνει συνεχείς προελέγχους και στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο και θα απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο.

Kάθε φίλαθλος θα πρέπει να κάνει έγκαιρα ταυτοποίηση και ιδανικά αμέσως με την αγορά του εισιτηρίου του στο Gov.gr Wallet, προκειμένου να αποφευχθεί η υπερφόρτωση του συστήματος τις ώρες πριν τον αγώνα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov Wallet από την αγορά του και εντεύθεν.

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) & https://wallet.gov.gr/support.

Οι θύρες του γηπέδου της Τούμπας θα ανοίξουν από τις 18:00 προκειμένου να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους φιλάθλους, ενώ θα λειτουργεί και το τμήμα επίλυσης προβλημάτων εισιτηρίων, για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την είσοδό τους στο γήπεδο.

Δεν πετάμε αντικείμενα, ερχόμαστε στο γήπεδο με το εισιτήριο μας, προστατεύουμε την ομάδα μας και την Τούμπα και στηρίζουμε τους παίκτες με το πάθος και τη φωνή μας!

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!»

Sports in

Πρεμιέρα στον «κόκκινο» Βόλο για τον Ολυμπιακό – Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ

Ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 20:00, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Super League και αναμένονται χιλιάδες οπαδοί των Πειραιωτών στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024