Μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Ντανίλο στο ματς της Νότιγχαμ με τη Μπόρνμουθ για την πρεμιέρα της Premier League, σειρά πήρε το γαλλικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι της Ρεμς με τη Λιλ το οποίο διακόπηκε στο 11ο λεπτό για παρόμοιο λόγο.

Ο Άνχελ Γκόμες συγκεκριμένα, τραυματίστηκε στο κεφάλι σε μονομαχία που είχε με τον Αμαντού Κονέ, με τον Άγγλο μέσο να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Ο 19χρονος μέσος της Ρεμς αποβλήθηκε μάλιστα μετά την ενέργειά αυτή.

Αμέσως μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι γιατροί για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 23χρονο άσο της Λιλ. Η ενέργεια του νεαρού παίκτη της Ρεμς προκάλεσε την «έκρηξη» του προπονητή των «λιλουά», Μπρούνο Ζενεσιό, ο οποίος μπήκε έξαλλος στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί, ενώ στη συνέχεια, αφού ηρέμησε, προσπάθησε να κάνει το ίδιο και με τους παίκτες του.

Ο Γκόμες έμεινε αναίσθητος για 25 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και όταν επανήλθε βγήκε εκτός με φορείο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Προς το παρόν δεν έχει δοθεί καμία πληροφορία για την κατάστασή του.