Κυριακή 18 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τζένοα – Ίντερ 2-2: Σοκ στο φινάλε για τους πρωταθλητές

Τζένοα – Ίντερ 2-2: Σοκ στο φινάλε για τους πρωταθλητές

Ο Τουράμ με δύο γκολ ανέτρεψε το γρήγορο προβάδισμα της Τζένοα, η οποία όμως… μίλησε τελευταία στις καθυστερήσεις και έκοψε από την Ίντερ δύο βαθμούς (2-2) στην πρεμιέρα της Serie A.

Ξεκίνημα με γκέλα για την Ίντερ στη Serie A! Οι πρωταθλητές έκαναν ανατροπή στη Γένοβα με δύο γκολ του Τουράμ, αλλά έχασαν το τρίποντο στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-2 απέναντι στην Τζένοα.

Στο 7ο λεπτό ο Γκολίνι έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Τουράμ και στο 20’ ο Μαρτίν εκτέλεσε από δεξιά το φάουλ, ο Τζανόλι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά και ο Βολιάτσο εξ επαφής έραψε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα η Ίντερ απάντησε και έκανε το 1-1 με σέντρα του Μπαρέλα και κεφαλιά του Τουράμ.

Ο Γκολίνι σταμάτησε Λαουτάρο και Τουράμ στη συνέχεια, με τον Τουράμ να κάνει το 1-2 στο 82′ από τρομερή κάθετη του Φρατέζι. Η Ίντερ αγκάλιασε τη νίκη, αλλά δεν την πήρε καθώς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπίσεκ έκανε πέναλτι, ο Ζόμερ απέκρουσε την εκτέλεση του Μεσίας αλλά ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ κι έγραψε το 2-2.

Τζένοα: Γκολίνι, Μπάνι, Μαρτίν, Βολιάτσο (61’ Βάσκεθ), Τζανόλι (71’ Ζαμπέλι), Ντε Βίντερ, Μαλινόβσκι (71’ Θόρσμπι), Μπαντέλι (86’ Οσαγιούκι), Φρέντρουπ, Μεσίας, Βιτίνια

Ίντερ: Ζόμερ, Μπαζτόνι, Ντιμάρκο (75’ Αυγούστο), Ατσέρμπι, Νταρμιάν (66’ Ντάμφρις), Μπίσεκ, Μχιταριάν (66’ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου (75’ Ταρεμί), Μπαρέλα, Τουράμ, Μαρτίνες (86’ Ασλάνι)

Sports in

«Τούρμπο» το δέκα το καλό

Ο Ζέλσον βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση και είναι αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα την φετινή σεζόν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024