Ξεκίνημα με γκέλα για την Ίντερ στη Serie A! Οι πρωταθλητές έκαναν ανατροπή στη Γένοβα με δύο γκολ του Τουράμ, αλλά έχασαν το τρίποντο στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-2 απέναντι στην Τζένοα.

Στο 7ο λεπτό ο Γκολίνι έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Τουράμ και στο 20’ ο Μαρτίν εκτέλεσε από δεξιά το φάουλ, ο Τζανόλι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά και ο Βολιάτσο εξ επαφής έραψε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα η Ίντερ απάντησε και έκανε το 1-1 με σέντρα του Μπαρέλα και κεφαλιά του Τουράμ.

Ο Γκολίνι σταμάτησε Λαουτάρο και Τουράμ στη συνέχεια, με τον Τουράμ να κάνει το 1-2 στο 82′ από τρομερή κάθετη του Φρατέζι. Η Ίντερ αγκάλιασε τη νίκη, αλλά δεν την πήρε καθώς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπίσεκ έκανε πέναλτι, ο Ζόμερ απέκρουσε την εκτέλεση του Μεσίας αλλά ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ κι έγραψε το 2-2.

Τζένοα: Γκολίνι, Μπάνι, Μαρτίν, Βολιάτσο (61’ Βάσκεθ), Τζανόλι (71’ Ζαμπέλι), Ντε Βίντερ, Μαλινόβσκι (71’ Θόρσμπι), Μπαντέλι (86’ Οσαγιούκι), Φρέντρουπ, Μεσίας, Βιτίνια

Ίντερ: Ζόμερ, Μπαζτόνι, Ντιμάρκο (75’ Αυγούστο), Ατσέρμπι, Νταρμιάν (66’ Ντάμφρις), Μπίσεκ, Μχιταριάν (66’ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου (75’ Ταρεμί), Μπαρέλα, Τουράμ, Μαρτίνες (86’ Ασλάνι)