Η Λίβερπουλ μπήκε νικηφόρα στην εποχή Άρνε Σλοτ, καθώς οι «κόκκινοι» επικράτησαν εκτός έδρας της Ίπσουιτς με 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του λιμανιού ήταν δίχως άλλο ο Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς ο Αιγύπτιος στράικερ πέτυχε γκολ ενώ είχε και ασίστ.

Ο διεθνής επιθετικός της Λίβερπουλ έκανε την τελική πάσα στον Ζότα, για να σκοράρει ο τελευταίος το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων στο 60’ και πέντε λεπτά αργότερα, ο Σαλάχ έκανε το 2-0.

Ο Σλοτ είδε λοιπόν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον Αιγύπτιο φορ να είναι… κεφάτος και ο Σαλάχ έγραψε ιστορία με το γκολ που πέτυχε στο Πόρτμαν Ρόουντ.

Ο διεθνής άσος έχει τα περισσότερα γκολ σε πρεμιέρες της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς έφτασε τα εννιά τέρματα, ένα παραπάνω απ’ όσα είχαν Ρούνεϊ, Σίρερ και Λάμπαρντ.

Αν μη τι άλλο ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για τον διεθνή άσο της ομάδας του λιμανιού, ο οποίος έδειξε με το… καλημέρα, ότι θα είναι και φέτος ο ηγέτης των «κόκκινων».

Όλοι στο Άνφιλντ περιμένουν πολλά από τον Σαλάχ, σε μια χρονιά που είναι κομβική για την Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ.

Οι «κόκκινοι» θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας όμως ότι η αποστολή που καλείται να φέρει εις πέρας ο Σλοτ δεν είναι καθόλου εύκολη.

Όπως και να χουν πάντως τα πράγματα, η ουσία είναι ότι οι «κόκκινοι» ποντάρουν πολλά στον Σαλάχ και προσδοκούν μια μεγάλη χρονιά από τον Αιγύπτιο στράικερ.

Σε ότι αφορά τώρα την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του λιμανιού, κανείς δεν μπορεί να πει ότι έθελξε με την απόδοσή της, αλλά το ζητούμενο ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ήταν μάλιστα ένα ματς που έκρυβε πολλές «παγίδες» αλλά τελικά οι «reds» κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους κι έφυγαν με τη νίκη από το Πόρτμαν Ρόουντ.

Υπήρχε νευρικότητα στο πρώτο ματς του Σλοτ στον πάγκο της Λίβερπουλ αλλά αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο και δεν προκάλεσε έκπληξη, καθώς θα χρειαστεί χρόνος για να ξεχάσουν τον Κλοπ οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας.