Κυριακή 18 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Τούρμπο» το δέκα το καλό

«Τούρμπο» το δέκα το καλό

Ο Ζέλσον βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση και είναι αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα την φετινή σεζόν

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εκτός έδρας του Βόλου και πήραν το πρώτο «τρίποντο» στην φετινή σούπερ λίγκα.

Οι πειραιώτες πέτυχαν τον στόχο τους ξεκινώντας με το δεξί και δεν χωρά αμφιβολία πως τα «φώτα πέφτουν» στον Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Ολυμπιακού από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ήταν αυτός που «καθάρισε» για την ομάδα του λιμανιού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Ζέλσον τα έκανε όλα στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό και δείχνει αποφασισμένος να κάνει την διαφορά φέτος για τους «ερυθρόλευκους».

Ο 29χρονος εξτρέμ των πειραιωτών είχε ασίστ και στα δύο γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στον Βόλο, είχε μια πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρει και από δικές του ενέργειες ξεκίνησαν  οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες του Ολυμπιακού.

Ο Ζέλσον πήγε στους πειραιώτες τον περασμένο Γενάρη, αλλά είχε κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να παίξει και να βοηθήσει όσο θα ήθελε.

Φέτος όμως όλα είναι διαφορετικά καθώς ο Ζέλσον έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, δούλεψε καλά και τα αποτελέσματα της καλής δουλειάς φάνηκαν από τα φιλικά στην Ολλανδία.

Ο Μεντιλίμπαρ λοιπόν βλέπει ότι μπορεί να ποντάρει πολλά στον Ζέλσον και όλα τα «φώτα» είναι στραμμένα στον διεθνή άσο της ομάδας του λιμανιού.

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού έκανε γρήγορα την πάσα την στιγμή που πήγαινε και δεύτερος παίκτης του Βόλου πάνω του για να τον μαρκάρει.

Είδε τον Ροντινέι και με την μία του έδωσε την πάσα για να σκοράρει ο Βραζιλιάνος το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν.

Και στην φάση όμως του δεύτερου γκολ, ο Ζέλσον έκανε ωραία σέντρα για να βρει τον Μασούρα στην απέναντι πλευρά και όλα έγιναν ακόμα ευκολότερα για τους πειραιώτες μετά το 0-2.

Το ζητούμενο σε τέτοια παιχνίδια, ειδικά τώρα που είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, είναι η κατάκτηση των βαθμών. Οι τρεις πόντοι μπήκαν στο «σακούλι» του Ολυμπιακού και ο Μεντιλίμπαρ μπορεί τώρα να σκεφτεί το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής, με την Καλλιθέα στις 26 του μήνα.

Σε ότι αφορά πάντως το ματς στον Βόλο, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

1.Ο «Μέντι» έδωσε θέση βασικού στον Κωστούλα κι αυτό σίγουρα ενισχύει την ψυχολογία του νεαρού στράικερ ενόψει της συνέχειας. Είναι πολύ σημαντικό για έναν 17χρονο παίκτη να βλέπει τον προπονητή του να τον εμπιστεύεται.

2.Ο Πιρόλα είχε καλή εικόνα στο ματς και σίγουρα αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα από τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό. Ο Πιρόλα είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με την δουλειά που κάνουν στην προπόνηση, ειδικά την τελευταία εβδομάδα.

3.Ο Μασούρας είναι παίκτης που έχει βοηθήσει πολύ τα προηγούμενα χρόνια τον Ολυμπιακό και θα τον βοηθήσει και φέτος. Το ήθελε πολύ το γκολ για την ψυχολογία του ο διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων» και είναι σημαντικό που βρήκε δίχτυα στον Βόλο.

4.Ο Ελ Κααμπί έπαιξε για ένα ημίχρονο και μέρα με την μέρα θα ανεβάζει στροφές, ξεπερνώντας πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Είναι καλά ο Μαροκινός, δεν έχει καμιά ενόχληση και σύντομα θα είναι σε θέση για να βγάλει όλο το ματς.

Sports in

«Τούρμπο» το δέκα το καλό

Ο Ζέλσον βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση και είναι αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα την φετινή σεζόν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024