Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα στον «κόκκινο» Βόλο για τον Ολυμπιακό – Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ

Πρεμιέρα στον «κόκκινο» Βόλο για τον Ολυμπιακό – Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ

Ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 20:00, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Super League και αναμένονται χιλιάδες οπαδοί των Πειραιωτών στο Πανθεσσαλικό.

Η Super League ξεκινάει με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται στη μάχη το Σάββατο και να κοντράρεται με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (20:00).

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα, σε ένα ματς που θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους, καθώς έχουν πουληθεί χιλιάδες εισιτήρια στους οπαδούς των Πειραιωτών.

Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο ματς αμφότερων αντιπάλων για τη σεζόν 2024/25, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν προκριματικά στην Ευρώπη λόγω της εξασφαλισμένης θέσης στο league phase του Europa League μετά την κατάκτηση του περσινού Conference.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι πορεύονται δίχως τους Κόβατς, Ντε Καμπς, Τριανταφύλλου, Νταϊλάνι και Λυκουρίνο, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει στην αποστολή τους Ρέτσο, Γκαρθία, Παπακανέλλο και Μπότη.

Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως ο Βόλος δεν έχει νικήσει ποτέ τον Ολυμπιακό, που πάντως μετρά 9-3-0 ενάντια στον σύλλογο της Μαγνησίας, με τις δύο ισοπαλίες να έχουν καταγραφεί τις τελευταίες δύο σεζόν.

Οι αποστολές των ομάδων

Βόλος: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Μύγας, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Κορέα, Μίλετιτς, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Σμόιλερς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Βιγιαφάνες, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Άλτμαν, Κόζτα

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Άμπι, Κοστίνια, Ροντινέι, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Τσικίνιο, Μπακούλας, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας

Οι πιθανές ενδεκάδες

Βόλος (Χ. Γκόμεθ): Σιαμπάνης, Μίλετιτς, Κορέα, Τσοκάνης, Μύγας, Κόμπα, Βιγαφάνιες, Γκλάβτσιτς, Σμόιλερς, Κόζτα, Ασεχνούν

Ολυμπιακός (Χ. Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Πιρόλα, Ορτέγκα, Ντόη, Τσικίνιο, Έσε, Βέλντε, Μαρτίνς, Γιάρεμτσουκ

Διαιτητής: Παπαδόπουλος
Βοηθοί: Δημητρόπουλος, Κομισοπούλου
4ος: Πουλικίδης
VAR: Κουμπαράκης, Κωνσταντίνου

Sports in

Η ιδιαίτερη ανάλυση για τον Γουόκαπ: «Μπορεί να κάνει το… άλμα στο ΝΒΑ;»

Ο Τόμας Γουόκαπ, οι εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα και η ανάλυση για το ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024