Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τα τελευταία λόγια του Μάθιου Πέρι – Οι μοιραίες δόσεις πριν από τον θάνατό του

Τα τελευταία λόγια του Μάθιου Πέρι – Οι μοιραίες δόσεις πριν από τον θάνατό του

Από τις καταθέσεις των άμεσα εμπλεκόμενων στον θάνατο του Μάθιου Πέρι γίνονται γνωστά τα τελευταία λόγια του διάσημου ηθοποιού.

Λίγη ώρα πριν από τον μοιραίο θάνατό του, ο διάσημος ηθοποιός Μάθιου Πέρι είχε ζητήσει από τον επί χρόνια βοηθό του να του χορηγήσει κεταμίνη τρεις φορές.

Και τα τελευταία λόγια του Μάθιου Πέρι έδειχναν πόσο πολύ βασιζόταν στην κεταμίνη.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έλαβε το NBC News, ο Μάθιου Πέρι ζήτησε από τον βοηθό του Kenneth Iwamasa να του κάνει μια μεγάλης δόσης ένεση.

Λίγη ώρα αργότερα θα έβρισκε τον ηθοποιό χωρίς τις αισθήσεις του στο τζακούζι του σπιτιού του στις 28 Οκτωβρίου του 2023.

Οι πληροφορίες γίνονται γνωστές αφού ο Kenneth Iwamasa και τέσσερις ακόμα άνθρωποι κατηγορήθηκαν σε σχέση με τον θάνατο του διάσημου ηθοποιού το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο διάσημος ηθοποιός ζήτησε από τον βοηθό του να του χορηγήσει την πρώτη δόση κεταμίνης στις 8:30 π.μ. Έλαβε τη δεύτερη δόση του περίπου τέσσερις ώρες αργότερα, καθώς έβλεπε μια ταινία στην έπαυλή του στο Λος Άντζελες.

Στη συνέχεια, ο Μάθιου Πέρι ζήτησε από τον Kenneth Iwamasa να του χορηγήσει την τρίτη δόση και να ετοιμάσει το τζακούζι. Αφού ακολούθησε τις συμβουλές του, ο Kenneth Iwamasa έφυγε από το σπίτι για να κάνει κάποιες δουλειές. Μόλις γύρισε βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του τον Μάθιου Πέρι μέσα στο τζακούζι.

Ο Μάθιου Πέρι είχε μιλήσει για τη χρήση κεταμίνης και τη θεραπεία της κατάθλιψής του, αλλά τον μήνα πριν από τον θάνατό του έκανε κατάχρηση του φαρμάκου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Kenneth Iwamasa, χορηγούσε κεταμίνη στον ηθοποιό για περίπου έναν μήνα. Οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι ο Dr. Salvador Plasencia δίδαξε τον Kenneth Iwamasa πώς να χορηγεί το φάρμακο αφού συνάντησε τον Μάθιου Πέρι γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2023. Φέρεται να παρείχε στον ηθοποιό υγρή κεταμίνη και παστίλιες.

Βαθιά εθισμένος ο Μάθιου Πέρι

Αν και ο Μάθιου Πέρι λάμβανε θεραπεία ρουτίνας με κεταμίνη από γιατρό (η τελευταία επίσημη δόση του χορηγήθηκε δύο εβδομάδες πριν από τον θάνατό του), έδωσε εντολή στον βοηθό του να συνεχίσει να αγοράζει το φάρμακο από τον Salvador Plasencia και αργότερα από έναν άντρα ονόματι Erik Fleming, οι οποίοι κατηγόρηθηκαν για τον θάνατό του.

Ο Plascencia φέρεται να συνωμότησε με τον Dr. Mark Chavez για να πάρει περισσότερη κεταμίνη για τον Μάθιου Πέρι και να κερδίσει γρήγορα χρήματα από αυτόν. «Αναρωτιέμαι πόσα θα πληρώσει αυτός ο ανόητος» φέρεται να έγραφε σε μήνυμα που έστειλε στον Dr. Mark Chavez.

Ο Μάθιου Πέρι πιστεύεται ότι πλήρωσε στο δίδυμο 55.000 δολάρια σε μετρητά για κεταμίνη τις εβδομάδες πριν από τον θάνατό του. Ο Plasencia γνώριζε τη σχέση εξάρτησης του ηθοποιού με το αναισθητικό. Μέρες πριν από τον θάνατό του φέρεται να είπε σε άλλο άτομο πως ο ηθοποιός έβγαινε εκτός ελέγχου με τον εθισμό του.

Έγινε μάλιστα μάρτυρας όταν είδε το σώμα του να παγώνει και την αρτηριακή του πίεση να ανεβαίνει όταν χορηγούσε κεταμίνη στον Μάθιου Πέρι, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι μόλις είχε λάβει μια δόση από τον επίσημο γιατρό του.

Ο Μάθιου Πέρι πάλευε με την κατάχρηση ουσιών σε όλη του την ενήλικη ζωή και μίλησε για τη χρήση κεταμίνης στα απομνημονεύματά του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing: A Memoir» το 2022.

Περιέγραψε πως το φάρμακο είχε παντού γραμμένο το όνομά του και επιβεβαίωσε ότι τον βοήθησε να «αποσυνδεθεί» από τη ζωή. Είπε επίσης ότι τον έκανε να νιώθει ότι πεθαίνει.

Sports in

Η ιδιαίτερη ανάλυση για τον Γουόκαπ: «Μπορεί να κάνει το… άλμα στο ΝΒΑ;»

Ο Τόμας Γουόκαπ, οι εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα και η ανάλυση για το ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024