Το ποπ είδωλο, Άννα Βίσση, βρέθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και απόλαυσε τσικουδιές και κρητική μουσική στο ιστορικό καφενείο – καπηλειό «Σαρανταυγά».

«Μπράβο και στην Άννα Βίσση που η λέξη κόμπλεξ δεν υπάρχει στη ζωή της»

Η τραγουδίστρια, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο μαζί με τους Γιώργο Γλυκοκόκαλο και Γιώργο Σφακιανάκη οι οποίοι της τραγουδούν μαντινάδες.

«Γουστάρουμε τους ανθρώπους που είναι τρελοί»

Η Άννα Βίσση, φαίνεται να απολαμβάνει την μουσική της παρέα δεόντως, καθώς χτυπάει ρυθμικά το πόδι της, χειροκροτεί και τους τραβάει βίντεο ενώ στο τραπέζι τους φαίνεται να υπάρχουν τσικουδιές και μαζεδάκια.

Το βίντεο συνόδευσε με μια λεζάντα, στην οποία έγραψε: «Great Welcome [Τέλειο καλωσόρισμα] Γλυκοκόκκαλος και Σφακιανάκης στο αρχαιότερο καφενείο «40 αυγά» Ηράκλειο».

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της ήταν ιδιαιτέρως θετικά, με μια χρήστη να γράφει: «Μπράβο λεβεντες Κρητικαροι..Μπράβο και στην Άννα Βίσση που η λέξη κόμπλεξ δεν υπάρχει στη ζωη της» και με έναν άλλον να επισημαίνει: «γουστάρουμε τους ανθρώπους που είναι τρελοί και ακομπλεξαριστοι γειά σου ρε αννουλα καταπληκτικά τα παιδιά»

To καφενείο όπου βρέθηκε η τραγουδίστρια θεωρείται μάλιστα ένα από τα «άχαστα» της πόλης, καθώς από το 1924 βρίσκεται στην καρδιά της Αγοράς του Ηρακλείου.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

@annavissiofficialGreat Welcome 👏 Γλυκοκόκκαλος και Σφακιανάκης στο αρχαιότερο καφενείο «40 αυγά» Ηράκλειο ⚡️♬ original sound – annavissiofficial