Ο Μάθιου Πέρι τράβηξε την προσοχή των media του πλανήτη εν μέσω των πολυάριθμων συλλήψεων που έγιναν από τις αρχές επιβολής του νόμου γύρω από τον πρόωρο θάνατό του στα 54 του χρόνια.

Η δημιουργός της επιτυχημένης σειράς τα «Φιλαράκια» Marta Kauffman συζήτησε για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά στη διάρκεια συνομιλίας της με τους Sunday Times.

Και κατά τη διάρκει αυτής της συνομιλίας της μίλησε για την κληρονομιά του αείμνηστου ηθοποιού. Η Marta Kauffman επισημαίνει ότι υπάρχουν δύο τρόποι για να γιορτάσει κανείς τον ηθοποιό.

Ο ένας είναι να κάνετε δωρεά σε κάποια υπηρεσία απεξάρτησης, ένας σημαντικός σκοπός για τον οποίο ο Μάθιου Πέρι αγωνίστηκε στη διάρκεια της ζωή του.

Ο άλλος, όπως σημειώνει, είναι να ξαναδείτε τα «Φιλαράκια» και να θυμηθείτε τον Μάθιο Πέρι για τη χαρά που έφερε στους ανθρώπους -αντί για τις τραγικές συνθήκες γύρω από τον πρόωρο θάνατό του.

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο προσκήνιο επειδή έγιναν πέντε συλλήψεις σε σχέση με την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό του την ημέρα του θανάτου του στο τζακούζι του σπιτιού του.

Πρόκεται για τους Dr. Salvador Plasencia, Dr. Mark Chavez, Erik Fleming, Kenneth Iwamasa και Jasveen Sangha, γνωστή και ως βασίλισσα της κεταμίνης. Όλοι τους κατηγορήθηκαν για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Τα τελευταία λόγια του Μάθιου Πέρι

Λίγη ώρα πριν από τον μοιραίο θάνατό του, ο διάσημος ηθοποιός Μάθιου Πέρι είχε ζητήσει από τον επί χρόνια βοηθό του να του χορηγήσει κεταμίνη τρεις φορές.

Και τα τελευταία λόγια του Μάθιου Πέρι έδειχναν πόσο πολύ βασιζόταν στην κεταμίνη.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έλαβε το NBC News, ο Μάθιου Πέρι ζήτησε από τον βοηθό του Kenneth Iwamasa να του κάνει μια μεγάλης δόσης ένεση.

Λίγη ώρα αργότερα θα έβρισκε τον ηθοποιό χωρίς τις αισθήσεις του στο τζακούζι του σπιτιού του στις 28 Οκτωβρίου του 2023.

Οι πληροφορίες γίνονται γνωστές αφού ο Kenneth Iwamasa και τέσσερις ακόμα άνθρωποι κατηγορήθηκαν σε σχέση με τον θάνατο του διάσημου ηθοποιού το απόγευμα της Πέμπτης.