Τρεις μήνες έχουν περάσει αφότου ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός μεταφέρθηκε στις 15/5 στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε έως τις 29/5, έχοντας δίπλα του την αγαπημένη του σύντροφο, Άννα Σταθάκη.

Ο Δημήτρης Σταρόβας φαίνεται πως πλέον έχει ανακάμψει όσον αφορά την υγεία του. Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης 1 Αυγούστου πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια έξοδό του. Ο καλλιτέχνης βρέθηκε τότε σε γνωστό εστιατόριο στον Βύρωνα, παρέα με τον Γιάννη Σπαλιάρα, τη Σάντρα Βουτσά, καθώς και άλλους καλούς του φίλους.

Σήμερα, έγινε γνωστή η είδηση πώς τον Σεπτέμβριο, ο Δημήτρης Σταρόβας πρόκειται να βρεθεί στο θεατρικό σανίδι για τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυση της μουσικοθεατρικής παράστασης «Άγαμοι Θύται».

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη, οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα δώσουν μια επετειακή παράσταση. Ανάμεσα σε αυτούς που θα συμμετέχουν πρόκειται να είναι: ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Άκης Σακελλαρίου ενώ special guest θα είναι ο Μανώλης Μητσιάς.

Η παράσταση

Φέτος, με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη. Στην πόλη απ’ όπου όλα ξεκίνησαν! Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Δάσους, θα μας παρουσιάσουν μία επετειακή παράσταση, ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους.

Ένα ταξίδι με επιβάτες – προσκεκλημένους επί σκηνής τους κατά καιρούς «Άγαμους», τους σπουδαίους δηλαδή Έλληνες καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί τους.

Οι παραβάτες των κωμικών νόμων, η dream team του γέλιου, με τη ρηξικέλευθη και λοξή ματιά τόσο στην τρυφερότητα της νοσταλγίας όσο και στην αμεσότητα της επικαιρότητας, με το μοναδικό κωμικό ιδίωμα που διαθέτουν, έρχονται να μας ξεσηκώσουν, αψηφώντας τα κλισέ της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης.

Η επετειακή αυτή τους παράσταση είναι ένα ανθολόγιο των καλύτερων σκηνικών στιγμών της περίφημης ομάδας, μια ιστορική διαδρομή, μια προσέγγιση της σάτιρας «άνευ βωμολοχίας».

Υποστηριζόμενη από ιδιαίτερες υποκριτικές ερμηνείες, διασκεδαστικές χορογραφίες, ωραίες μουσικές και τραγούδια που ισορροπούν ανάμεσα σε λαϊκά, δημοτικά και Βαλκανικά ηχοχρώματα ενώ συνδιαλέγονται με τους δυτικούς ήχους του rock n roll, του swing και του cabaret.

Με βασικό άξονα πάντα την κωμωδία και το Διονυσιακό στοιχείο και πυλώνες την επικαιρότητα, το stand-up comedy, τα θεατρικά σκετς και την παντομίμα, με επιρροές από την κλασική Ελληνική επιθεώρηση, τον βουβό κινηματογράφο και το φιλολογικό cabaret, μας παρουσιάζουν μια ξεκαρδιστική παράσταση με αφορμή τα καλλιτεχνικά τους γενέθλια.

Εμπρηστές της νωχέλειας και του εφησυχασμού, μας προσφέρουν το αντίδοτο στο στημένο, το φθηνό και το ευκαιριακό, με ζωντάνια και αμεσότητα, με εξόχως κωμικά, ανατρεπτικά, σατιρικά και αυτοσαρκαστικά κείμενα. Κάποια που μας θυμίζουν τις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους και άλλα που θα μας χαρίσουν νέες γλυκιές αναμνήσεις μέσω του εύθυμου σχολιασμού της σημερινής επικαιρότητας.