Η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ βρίσκεται στο χειρότερο σημείο, καθώς τα δύο αδέρφια δεν έχουν μιλήσει για σχεδόν δύο χρόνια. Τώρα έχουν προκύψει νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον λόγο της συνεχιζόμενης διαμάχης τους και έχει να κάνει με την Κέιτ Μίντλετον.

Όταν ο δούκας του Σάσεξ πέταξε στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα Invictus Games δεν συνάντησε ούτε τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ ούτε τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο.

Οι εντάσεις έχουν αυξηθεί μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και των μελών της βασιλικής οικογένειας από τότε που παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα και έφτιαξε τη νέα του ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η βασιλική οικογένεια φέρεται να μην μπορεί να κοιτάξει πέρα από τα χτυπήματα που έκανε ο πρίγκιπας Χάρι εναντίον τους στα εκρηκτικά του απομνημονεύματα, στο ντοκιμαντέρ του με τη Μέγκαν Μαρκλ για το Netflix και σε άλλες συνεντεύξεις του. Από τα «χτυπήματα» του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δεν ξέφυγε ούτε η Κέιτ Μίντλετον.

Στο μεταξύ, η συνεχιζόμενη μάχη του πρίγκιπα Χάρι με το υπουργείο Εσωτερικών για την ασφάλεια λέγεται ότι αποτελεί κόντρα μεταξύ αυτού και του πατέρα του βασιλιά Καρόλου, καθώς συνεχίζει να ισχυρίζεται πόσο ανασφαλής αισθάνεται φέρνοντας τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά του στην πατρίδα του.

Τα «χτυπήματα» στην Κέιτ Μίντλετον

Αλλά υπάρχει ένα άλλο θέμα που λέγεται ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της αποξένωσης του Χάρι με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Και ο λόγος έχει να κάνει με την Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι απίθανο να συγχωρήσει τον πρίγκιπα Χάρι σύντομα και αυτό οφείλεται στο ότι απλά δεν μπορεί να ξεπεράσει τα σχόλια που έκανε ο αδερφός του για τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον.

«Ο Γουίλιαμ είναι απίθανο να συγχωρήσει σύντομα τον Χάρι για τα χτυπήματα εναντίον της Κέιτ Μίντλετον στο «Spare», μεταξύ των οποίων και ότι η γυναίκα του ήταν ψυχρή με τη Μέγκαν Μαρκλ. Όσοι είναι κοντά στον Γουίλιαμ λένε ότι ο αδερφός του σπάνια έρχεται σε συνομιλία».

Καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παλεύει με τις διαγνώσεις καρκίνου της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον και του πατέρα του βασιλιά Καρόλου λέγεται ότι ελάχιστα έχουν αλλάξει οι σχέσεις του με τον πρίγκιπα Χάρι. Και μάλιστα υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες για συμφιλίωση ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

«Φέτος η εστίασή του ήταν πολύ στη σύζυγό του, τα παιδιά του και τον πατέρα του. Ο αδερφός του δεν είναι ένα θέμα που συζητιέται» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας φίλος του.

Τεταμένες σχέσεις και με τον βασιλιά Κάρολο

Όλα αυτά έρχονται ενώ ο πρίγκιπας Χάρι έχει έναν πολύ δύσκολο δεσμό και με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, ο Χάρι δεν μιλά ούτε με τον πατέρα του.

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι πέταξε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για το Ηνωμένο Βασίλειο μόλις ενημερώθηκε για τη διάγνωση με καρκίνο του βασιλιά Καρόλου, πολλοί έμειναν σαστισμένοι που πατέρας και γιος μοιράστηκαν μόνο μια συνάντηση για 30 λεπτά.

Ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε να πάρει αργότερα το ελικόπτερο και να πετάξει στο Sandringham χωρίς τον μικρότερο γιο του. Και η σύντομη συνάντηση, σύμφωνα με τη Sun, είχε έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά τη διάγνωση με καρκίνο του βασιλιά Καρόλου, τέθηκαν σε εφαρμογή μέτρα τύπου Covid για να περιοριστεί η επαφή του με τους ανθρώπους και να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος να προσβληθεί από λοιμώξεις κατά τη διάρκεια της θεραπείας του.

Και με τον πρίγκιπα Χάρι να πετάει 5.000 μίλια με ένα εμπορικό αεροσκάφος για να δει τον πατέρα του, η εφημερίδα αναφέρει ότι δεν ήταν ιδανικό για να δει τον πατέρα του, καθώς ο βασιλιάς Κάρολος έπρεπε να μειώσει τις κοινωνικές του επαφές.