Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Snik έχει beef και με τους κατοίκους της Σκιάθου – Βαθμολόγησε με μηδέν στα δέκα παραλία του νησιού

Ο Snik έχει beef και με τους κατοίκους της Σκιάθου – Βαθμολόγησε με μηδέν στα δέκα παραλία του νησιού

Ο Snik χαρακτήρισε «ανάγωγους» κάποιους εργαζόμενους σε παραλία της Σκιάθου και οι κάτοικοι του νησιού θεώρησαν τον λόγο του δυσφήμηση για τις τοπικές επιχειρήσεις - Τι ακριβώς συνέβη.

Ο Snik αποφάσισε να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάποια stories, στα οποία επέκρινε την παραλία Βρωμόλιμνος της Σκιάθου, κάνοντας έξαλλους τους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι με την σειρά τους θεώρησαν ότι ο λόγος του αποτελεί δυσφήμιση για τις επιχειρήσεις του τόπου τους.

«Water Sport εδώ στην Βρωμολίμνη, Σκιάθο. Τρώει σάντουιτς ο τύπος [ο υπεύθυνος], εξήντα ευρώ το δεκάλεπτο λέει φιλε, και θα πας μέχρι εδώ λίγο πιο κάτω. Ανάγωγοι τέρμα, ντροπή τους, να ερχόμαστε εδώ να δώσουμε τα λέφτά μας, και να φαίρονται έτσι. Δεν θέλουν λεφτά μάλλον, έχουν βγάλει αρκετά. Τέλος πάντων, Βρωμόλιμνη εδώ, Water Sports, από εμένα μηδέν στα δέκα. Δεν ξανα πάταγα ούτε πολλά λεφτά να μου δίνανε», δήλωσε ο Snik στο αμφιλεγόμενο βίντεο που μοιράστηκε με τους φαν του.

Mετά την επίμαχη δήλωση, οι κάτοικοι του νησιού, φαίνεται να ενοχλήθηκαν από τα λεγόμενα του Snik, διότι θεωρούν ότι υπέθεσε ότι θα έχει διαφορετική μεταχείρηση λόγω της φήμης του.

Σύμφωνα με την περιγραφή της εταιρείας που προσφέρει την δυνατότητα για Water Sports στην περιοχή: «Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει μια ποικιλία από θαλάσσια σπορ και σκάφη προς ενοικίαση από το 1979 κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού».

Ο Snik βεβαίως, δεν φάνηκε να μένει ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες τους, επιλέγοντας να μιλήσει για την κακή του εμπειρία με σκληρή γλώσσα.

Sports in

Η βαθμολογία της Super League: Ξεκίνημα με το δεξί για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Super League μετά και τα αποψινά παιχνίδια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024