Η 25χρονη ποπ σταρ Σαμπρίνα Κάρπεντερ φέρεται να χώρισε τον 31χρονο ηθοποιό του Saltburn αφού απογοητεύτηκε από τη συμπεριφορά του όταν μεθούσε.

Το λαμπερό ζευγάρι έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι στο Met Gala τον Μάιο, αφού διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά στο PFW τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους ενώ άρχισαν να βγαίνουν λίγους μήνες αργότερα.

Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ και ο Μπάρι Κέογκαν χώρισαν πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες λόγω της συμπεριφοράς του Ιρλανδού ηθοποιού όταν έπινε. «Ο Μπάρι Κέογκαν συμπεριφέρεται σαν ηλίθιος όταν είναι μεθυσμένος και η Σαμπρίνα Κάρπεντερ απογοητευόταν όλο και περισσότερο» σημείωσε χαρακτηριστικά μια πηγή στη The Sun.

Βάζει προτεραιότητα τον εαυτό της η Σαμπρίνα Κάρπεντερ

«Ήταν πάντα party animal και η Σαμπρίνα είχε βαρεθεί τις συμπεριφορές του. Ανεβαίνει στα charts και βάζει τον εαυτό της πρώτο, καθώς προετοιμάζεται για την περιοδεία της τον επόμενο μήνα» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η πηγή.

Η είδηση έρχεται ενώ ο Μπάρι Κέογκαν φάνηκε να διαψεύδει τις φήμες για χωρισμό, δείχνοντας την υποστήριξή του στη Σαμπρίνα Κάρπαντερ στα social media την Παρασκευή.

Οι θαυμαστές σοκαρίστηκαν όταν το DeuxMoi μοιράστηκε την είδηση ότι η Σαμπρίνα Κάρπεντερ και ο Μπάρι Κέογκαν χώρισαν.

Δύο ώρες αργότερα ο ηθοποιός έκανε like σε μια ανάρτηση της τραγουδίστριας.